Mi a kedvenc stratégia ANDROID játékod?
Sziasztok!
Érdekel, hogy neketek melyik a legkedveltebb androidos játékotok. Most kaptam a jó tanulmányaim miatt egy Samsung Galay SIII -telefont. (a w200i mellett ez az első telefonom) Mivel komolyabb fajta vagyok, így ilyen ingyenes jobb játékok nem érdekelnek, mint például a death trigger. Sajnos a kedvenc játékom az Age Of Empires 2 vagy (Conquerors) nincs még androidra :( Ha van ilyen fajta, akkor nagyon kérlek fűzz egy megjegyzést, hogy mi a neve :) Keresgélek egy ideje, de csak autós, lövöldözős játékok vannak túlnyomó részben, a tower defense stílus meg nem foglalkoztat, ha csak nem valami igazán kidolgozott.
SZEMÉLYES VÉLEMÉNYETEK ÉRDEKEL!! Köszönöm! :)
Üdv! J.
Kingdom Rush! Nagyon profin összerakott towerDefense típusú játék. Szerintem a telefonos irányításhoz az ilyen jellegű stratégiai játékok a leg alkalmasabbak. Profi fejlödés fával, hősökkel, kellemesen nehezedő küldetésekkel. Na persze akkor ha nem csak a 3D számít, mert itt nagyon aranyos 2D-s animációk vannak.
Valamint egy másik PC-n nagyon felkapott játék ami szerintem szintén telefonon igazán szórakoztató: plant vs zombis
Tetszik :) Én nem a grafikára hajtok, ha nem kapom a telefont, szerintem sosem veszek ilyent, túl jó. Én a W200i -vel is elvoltam.
Én is szeretem a fejlődős játékokat. :)
Kipróbálom :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!