Miért mondják azt, hogy ne használja senki soha a kedvenc számát ébresztőnek?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok helyen látom ezt a szöveget.2012. okt. 9. 19:50
1/6 anonim válasza:
Mert egy idő után hányni fogsz tőle akárcsak én. Néha váltogatni kell.
2/6 anonim válasza:
Mert sokan megutálják, amiért mindig fel kell kelni, mikor meghallják. Nekem nem sikerült se megunni, se megutálni, 13 éve ugyanaz az ébresztőm.
3/6 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Én is a kedvenc zeném állítottam be ébresztőhangnak és sokáig arra keltem, ha most meghallom a kocsiban kiráz a hideg és elfog a rosszullét. Volt, amikor félre kellett állnom, mert egy hajszál választott el attól, hogy telibehányjam a zsír új 607-esem kormányát.. Szóval semmiképpen se állítsd be, mert egy hét után kiráz tőle a hideg..
4/6 anonim válasza:
nekem akármi az ébresztőm, ha meghallom valahol, a hideg kiráz, és a gyomrom összerándul szinte reflex szerűen. hajnalban kelek, és útálok kelni, aki nem korán kel, az nem tudja hogy miről is beszélek. Ezért nem jó kedvemc számot ébresztőnek betenni.
5/6 anonim válasza:
Kedvenc számom ébresztőnek? Még a gondolatától is émelygek.
6/6 anonim válasza:
Vekkert használtam 1x ébresztőnek...mondom.. 1x. Először és utoljára...mert hazavágtam, amiért nem kussolt el. Telefonom ébreszt, 5x ébreszt. Általában az 5.-re fel szoktam kellni. Alap ébresztő a kelltető zeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!