Android 4. 0.4 hazavágja a wifi hálózatokat, miért?
valaki segítsen ebben légyszi, mert napok óta küzdök de képtelen voltam megoldást találni!
frissítettem az ST25i-met (sony xperia u) 4.0.4-re. Minden patent, viszont ha bárhol bármilyen wifire csatlakozok, egyszerűen hazavágja az egész hálózatot, mindenhol gallyra megy a net. Amint lecsatlakozok róla minden helyreáll
Próbáltam már a routerbe a mac címemhez egy fix, működő IP-t beállítani, nem segített. Bekapcsoltam az advanced wifi beállításba az auto IP supportot, semmi...
Egy nyomot találtam, az itthoni avast ennél a problémánál feldobott egy ablakot "DHCP mérgezés" okkal jajgatva.
átolvastam már rengeteg fórumot, de semmi megoldás... Valaki? :)
olvass figyelmesebben:
"viszont ha BÁRHOL BÁRMILYEN wifire csatlakozok"
a d a t a p on t hu oldalon találod meg itt:
/6223507 /homecut.pcapng
szóközt kellett beleraknom, meg ilyen hülyén kíirni, hogy engedje az oldal.
szóval töröld ki a szóközöket és jó lesz
nekem sem müködik... feltöltöttem még egyszer a log fájlt, majd lefotóztam a linkjét.. Más megoldást már nem tudok hogy juttathatnám el hozzád :D (ha jól tudom itt elérhetőséget nem lehet cserélni)
szóval ezen a képen megtalálod a linket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!