I9300 dual sim típusú telefon félpercenként újrakeresi a hálózatokat! Beállítási probléma lehet?
Figyelt kérdés
Kaptam pénteken egy új I9300 dual sim-es mobilt és azóta kb. félpercenként (sajnos nem túlzok) keresi a hálózatokat, holott fullos hálózat van mind a vodafone-nál, mind a t-mobile-nál. Kérem segítsen, akinek ilyen telefonja van, vagy ismeri, hogy ez "telefonbetegség" vagy valamilyen beállítási probléma. Köszönöm!2013. jan. 6. 09:33
1/3 anonim válasza:
Igy jár aki kinai klónoztt koppintást kap...
2/3 anonim válasza:
ez a "kínai hamisítványt veszek, mert menőzni akarok, de nincs rá pénzem" kór tipikus tünete. Én se vagyok gazdag, de vagy összespórolok egy jó telefonra, vagy gyengébbet veszek, hamisítványt nem
3/3 Feco975 válasza:
Nekem is ilyen telefonom van és egy rakás szar, nincs azzal semmi baj hogy koppintott, telefonálni lehet vele de többet ne akarjon az ember. nekem a nettel van gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!