Mi lehet a probléma? (Sony telefon)
Nemrég kaptam egy Sony XPeria P-t és imádom, nagyon meg vagyok vele elégedve. DE! Amint a gépre csatlakoztatom, a gépem fényképezőként ismeri fel. Aztán itt olvastam, hogy át kell állítani az usb kapcsolódási módot, de mikor én bemegyek a beállítások-xperia-kapcsolódás, stb.stb.-be, akkor nekem amikor le akarnám nyitni az usb kapcsolódási módokat, csak megmagyarázza, hogy miért médiaátviteli módban van.
Már próbáltam hosszabban, rövidebben nyomni. Ott van az a kis lefelé mutató nyilacska, hogy elvileg lehetne több közül választani, de én nagyon ügyetlen vagyok még.
Kérlek, segítsetek!
Alapból a telefon nem képes cserélhető lemezként kapcsolódni a géphez, csak médialejátszóként. Egy programmal, a következő újraindításig rávehető erre a telefon, root jog kell hozzá.
Milyen rendszered van a gépen? Így egyátalán nem tudsz fáljokat másolni?
"Mi is az a root? Alapesetben a telefonunk Android operációs rendszerén korlátozott felhasználók vagyunk. A rootolás nem más, minthogy rendszergazda jogokkal rendelkező felhasználót csinálunk magunkból."
/Mobilarena fórum - Sony Xperia P/
Xp esetében sajnos nem tudok tippet adni a root-on kívül, mert nem ismerem a rendszert, pár éve már csak Windows7-et használok. De ha szeretnéd, a géped távvezérlésével keresek megoldást a problémára.
Sony Pc companion program fent van a gépeden?
MSC módra kellene állítanod a telefonod a beállításoknál, ha a számítógépre dugod a telefonod.
19:40!
A telefon alapból csak MTP módot támogat, MSC-t nem.
2.3.7-es android van rajta.
Nemsokára -hát fél éven belül - tervezzük, hogy kapok egy laptopot. Ott, ha van pl. bluetooth akkor azzal is megoldható volna a fájlcsere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!