Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel OT-990 /Telenor...

Alcatel OT-990 /Telenor OneTouch/ nem kapcsol be?

Figyelt kérdés

Üdv!

Tegnap este leraktam a telefont az asztalomra, még félig volt az akku, úgyhogy otthagytam és ledőltem aludni. Most nemrég felkeltem, és meg akartam nézni kaptam-e SMS-t de egyszerűen nem tudom működésre bírni a telefont.

Töltőre ráraktam, semmi. Nem jön elő a töltőképernyő, 10 percig rajta volt, még mindig semmi. Gondoltam a kábel rossz, úgyhogy megnéztem egy másikkal, azzal se.

Megnéztem voltmérővel az akksit, annak semmi baja, szóval itt más gond lesz. Kis szenvedés után amikor be akartam kapcsolni rezgett egyet ahogy szokott és az alsó gombsor is világít, de a kijelző nem ad életjelet.

Mire gyanakodtok? Szoftverhiba, vagy kijelző?

2013. febr. 16. 11:35
1 2
 11/11 Magyari Róbert válasza:
Oké megköszönném ha értesítenél majd, hogy mire jutottál vele mert én újrahúztam de az nem használt !!
2014. ápr. 23. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!