Alcatel OT-990 /Telenor OneTouch/ nem kapcsol be?
Üdv!
Tegnap este leraktam a telefont az asztalomra, még félig volt az akku, úgyhogy otthagytam és ledőltem aludni. Most nemrég felkeltem, és meg akartam nézni kaptam-e SMS-t de egyszerűen nem tudom működésre bírni a telefont.
Töltőre ráraktam, semmi. Nem jön elő a töltőképernyő, 10 percig rajta volt, még mindig semmi. Gondoltam a kábel rossz, úgyhogy megnéztem egy másikkal, azzal se.
Megnéztem voltmérővel az akksit, annak semmi baja, szóval itt más gond lesz. Kis szenvedés után amikor be akartam kapcsolni rezgett egyet ahogy szokott és az alsó gombsor is világít, de a kijelző nem ad életjelet.
Mire gyanakodtok? Szoftverhiba, vagy kijelző?
Telenorba bevittem ott azt mondták mivel nem garanciás nem tudnak vele mit kezdeni, fel kell küldeni Pestre (miskolci vagyok)... Bedobtam a fiókomba és vettem egy One Tocuh S-t. Majd mostanában elviszem a régit egy sima GSM üzletbe hátha ott valamit kezdeni is tudnak vele.
Különben ismeretségi körben mások is így jártak a telefonnal, szerintem ez gyári hiba.
Köszönöm szépen a segítségeteket. Hard resetet már számtalanszor próbáltam, de nem segített.
Külön köszönet a javításos ajánlatért, még lehet, hogy jelentkezek csak most nem vagyok otthon.
Hali én is ugyan így jártam ma ahogy te este leraktam a telót de reggel mikor felvettem nem kacsolt be csak rezget egyet és utána alul világítanak a gombok vagy mik és kész :(
Had kérdezzem már meg hogy mit tudtatok tenni hogy mit kellene tennem előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!