Lumia 800 helyett Samsung Galaxy S Advance?
Sziasztok!
Van egy Nokia Lumia 800 asom (2 hónapos)és hát kicsit unom bár inkább csak megszoktam :)
Adott egy lehetőség hogy ismerősöm elcserélné velem a Samsung Galaxy S Advance (3 hónapos) telefonját.Lenne értelme szerintetek?
Nem volt még soha androidos telefonom.
Előre is köszönöm a válaszokat
Utolsó válaszoló: Ebben tényleg van valami,
Én is az a fajta vagyok aki az új dolgokat egyfolytában nyüstöli :D
Nem tudom , volt a kezemben igaz nem volt az a masszív érzetem mint lumiánál de egy kicsit tetszik a menü rendszere.lehet hogy csak e miatt nem lenne érdemes a csere ?!
Kicsit lassabbnak tűnt menüben lapozáskor...
Szia!
Hardveresen valóban erősebb a S Advance, de mint tapasztaltad így sem olyan "smooth", mint a Lumia 800.
Bár nem lennék a helyedben, mert én is rágódnék sokat :).
(3 év android után váltottam 3 hónapja a "luvnyára". Ha a helyedben lennék lehet, hogy cserélnék. Tapasztalatom szerint a WP 7 stabilabb rendszer, viszont az Android sokkal jobban személyre szabhatóbb és rengeteg hasznos app van hozzá, stb. Ja, azt se feledjük, hogy már van az Advance-re is gyári Jelly Bean, a L800-nál meg 7.8 után vége a dalnak... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!