Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia tipo Vélemény? SOS.

Sony Xperia tipo Vélemény? SOS.

Figyelt kérdés
Hétfőn vennék egy Tipó telefont,de nem tudom,hogy megvegyem- e,mert a Huawei Ascend y200-al megjártam!! Szerintetek jó választás a Tipo?? Véleményeket kérnék. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!! /SOS./

2013. febr. 15. 14:12
 1/7 Shai-Hulud ***** válasza:
Konkrétan a Tipót nem ismerem, de nekem évek óta Xperiám van (X10-es) és nagyon elégedett vagyok vele. Nem hiszem, hogy a Tipóban nagyot csalódnál. :-)
2013. febr. 15. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem tudom,most az X10-et ajánlásnak vetted-e,de nem éri meg ma már főleg nem.

Kérdező: Megéri,a legjobb telefon a maga kategóriájában.

2013. febr. 15. 15:07
 3/7 Shai-Hulud ***** válasza:

Nem, MA MÁR nem ajánlom az X10-est, hiszen már régi tipus. :-D

Csak az Xperiák MINŐSÉGÉRE akartam felhívni a figyelmet, mert az X10 sem volt egy rossz darab, és ha nem romlott a minőség (és nem hiszem hogy romlott volna), akkor a Tipo sem lehet egy rossz darab.

Nekem sok éve Ericsson telefonjaim vannak, előtte volt Nokia és Motorola is. Lehet, hogy elfogult vagyok, de nekem legjobban eddig az Xperia jött be. Ezért ajánlgatom ennyire. :D

(első voltam)

2013. febr. 15. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Jobb a Tipo mint az Y200.Több ramja és a belső memóriája , a Sony telefonokon pedig jól optimalizált a rendszer !
2013. febr. 15. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon megeri, es a Sony minosege az Ericsson utan meg tovabb nott.

Most mar az egyik legminosegibb marka.

2013. febr. 15. 19:20
 6/7 anonim válasza:
Jobb a tipo nekem is olyan van és az egyik osztályársamnak pedig az a y200 de neki mindig lefagynak azok a játékok amik nekem nem.Több a ram-ja is. Mellesleg szerintem a kijelzője is szebb a tipo-nak (habár kisebb) .
2013. febr. 15. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! /Remélem tényleg jó telefont :)/
2013. febr. 16. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!