Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Sola kérdések....

Sony Xperia Sola kérdések. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam egy ilyen készüléket, de nem találom rajta a jegyzet funkciót. Van ilyen, csak én nem találom, vagy nincs, úgyhogy ne is keressem? :D

Másik kérdésem az lenne, hogy honnan tudnék ingyenes témákat letölteni a telóra? Lehet egyáltalán?

Köszi a válaszokat!

2013. febr. 15. 12:26
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:

Tèma: letöltesz egy launchert, ahhoz lehet tèmàt leszedni (pl go launcher). Ugyanìgy lehet telefonkönyvvel, sms alkalmazàssal.

Jegyzet: letöltesz egy jegyzet alkalmazàst playröl. Utàna ki lehet rakni widgetnek, stb

2013. febr. 15. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:

És ez a launchet ingyenes? Nem tesz kárt a telóban?xP

Jegyzet pedig ezek szerint nincs rajta gyárilag. oké. Köszi a választ. :)

2013. febr. 15. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Jegyzet gyárilag csak a 4.0 androidtól van. Frissítsd, és megkapod. A gyári rendszert témázni csak root joggal lehet. És hogy okozna kárt a telefonban egy program? Kijön a képernyőből egy kéz, és ledobja magát a földre?
2013. febr. 15. 14:46
 4/6 anonim válasza:
A vice city-t is viszi(nekem nincs fent) http://www.youtube.com/watch?v=EECPnqfXi5g
2013. febr. 15. 16:24
 5/6 anonim válasza:
Bocs ezt nem ide akartam xDD
2013. febr. 15. 16:36
 6/6 Beviz Elek ***** válasza:
Gyàri rendszerre rakd az ingyenes go launchert ès arra vàlassz az ingyenes tèmàkból (vagy a fizetöst szerezd be ingyen). Ehhez nem kell root
2013. febr. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!