A ZTE Blade-ről véleményeket szeretnék hallani, kinek hogy vált be! Esetleg milyen hibák jöttek ki rajta?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2013. febr. 14. 13:26
1/5 anonim válasza:
Tegnap vettem egy ilyen telót, megvagyok vele elégedve eddig, semmi baja. Szuper. :D
2/5 anonim válasza:
A zenehallgató utazás közben teljesen megbolondul, összevissza ugrál, szaggat, elkezdi a zenét egymás alatt, eltolva játszani. Álló helyzetben jól működik, kicsit halk azért.
Már törölt alkalmazás parancsikonjai rejtélyes módon újra meg újra feltűnnek a kijelzőn, új korában előszeretettel kevergette össze magától a parancsikonokat.
Ez mondjuk nem olyan zavaró, de a füles téma igen, ma tervezem visszavinni Telenorhoz.
3/5 A kérdező kommentje:
És az aksija meddig bírja nektek? Én mondjuk használtan vettem, de ha wifizek, meg nyomogatom :D mivel új nekem ismerkedek vele, 1 nap alatt lemerül. Ez normális e szerintetek, vagy vegyek bele új aksit, vagy frissítsem a szoftvert?
2013. febr. 17. 11:02
4/5 anonim válasza:
Vedd semmisnek a kommentemet (a fülesről szólót), azt hittem blade 3-ról van szó, mivel azt írtam be keresőbe. :)
Az akksi nekem is lemerül egy nap alatt, ha megy a wifi, teljesen normális dolog ez sajnos.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 17. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!