ZTE Blade III -as telefonon hogyan tudok zenéket küldeni? Kaphatnék egy részletes leírást? Mert szenvedtem vele egy jó ideig. Vagy alapból nem is lehet küldeni, le kell valamit tölteni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 21:56
1/3 anonim válasza:
Nem irtad,hogy honnan hova szeretnèd.
De ha telefora akarsz zenèt rakni, akkor adatkàbelt csatlakoztatva a lehegyszerübb.Ezt bedugod a pc-be ès a telefonba.Ès amikor èszreveszi,akkor csatlakoztatod a telefonon.Ekkor ide-oda huzkodhatod az adatokat,köztük a zenèket a DCiM-re pèldàul.
Ha mondjuk a telefonon lèvö zenèket akarod küldeni mondjuk bluetooth-al,akkor keresd meg a zenèt ès hosszan rànyomsz ès megosztàs/küldès szòra kell bökni.Itt èrtelem szerüen megy tovàbb.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát addig oké hogy hosszan rányomok de, nincs olyan hogy megosztás/küldés. Eddig is androidos telefonom volt és ezt én is tudom.
De neked ZTE Blade III ad van?
2013. febr. 14. 15:26
3/3 anonim válasza:
Akkor tegyél rá egy file kezelőt és azzal próbáld.Total commander egész jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!