Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Made in china by samsung vs...

Made in china by samsung vs made in korea by samsung?

Figyelt kérdés
Van egy samsung corby telefonom annak ha kiveszem az akksiját akkor van 1 kis cimke amin ir adatokat és észrevettem,hogy azt irja made in china by samsung.Viszont én úgy tudom,hogy a samsung koreai az eredeti vagyis a telefon nem eredeti,de ez nem érdekes ami inkább érdekel,hogy láttam egy videót amiben egy csaj telefont szétszedi és a cimkén szinten china-t ir.Most akkor,hogy van ez a made in china-k hamisitványok vagy ott is van samsung cég nem értem...

2013. febr. 12. 21:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kiveszed az akkumulátort*
2013. febr. 14. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:
A kínaiak is ugyanúgy rá tudjáknyomtatni hogy "Made in Korea by Samsung".
2013. febr. 14. 19:32
 13/18 A kérdező kommentje:
arra rájöttem:Pcsak az már olyan lopás na de mind1,szóval ami lényeg hogy a kinaiak tudnak minőségi cuccot is csinálni csak meg kell fizetni őket.Amugy olyat is hallottam,hogy ugye Kinában sok az ember és soknak kell munka embereket felvesznek gyárakba,hogy tudjanak dolgozni valamit és mivel ők nem képzettek vagy nem tudom ez most lehet hülyeség ezért gyengébb cuccokat csinálnak de ez most csak igy ugrott be:PP
2013. febr. 14. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
A sok kínai hamisítványok miatt tudatosult az emberekben hogy a kínai cuccok szärok, pedig még a minőségi cuccokat is ott gyártják, csak nem mindig azt írják rá hogy "made in china"(van hogy a cég fizet azért hogy mást irjanak rá).Illetve azért gyártják kínában a dolgokat mert úgy sokkal ólcsóbban kijönnek mivel sok ember van ott, nagy a munkerő.Az meg természetes hogy a jobb dolgok drágábbak.
2013. febr. 14. 20:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Na és az autók is Kinában készulnek Például a Német autók Audi,bmw,mercedes ezek mind Kinában készülnek vagy ha nem is akkor onnan vannak az alkatrészek?
2013. febr. 14. 20:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Az autókkal nem tudom hogy van, úgyhogy inkább nem mondok semmit, nem szeretnék hülyeséget beszélni, csak az elektronikus cikkekkel kapcsolatban tudok nyilatkozni...
2013. febr. 14. 22:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Autókat pont nem gyártják annyira kínában. Pl. nálunk is van egy audi gyár. :) Vagy itt egy lista a Ford autógyárakról: [link]
2013. febr. 15. 14:40
 18/18 A kérdező kommentje:
viszont a luxus drága autókban is vannak elektro dolgok azokkal mivan?
2013. febr. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!