Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudok a neten rendelni...

Hol tudok a neten rendelni kijelző védőfóliát? (ha lehet szilikonost)

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 15:19
 1/4 Gyakor ***** válasza:

Ha minőségit akarsz:

[link]

[link]

[link]

ha pedig jó az olcsóbb is akkor vatera.hu

2009. szept. 6. 20:08
 2/4 anonim válasza:

A karcvedelem.hu által árult fóliák nagyon jók, azonban drágák is. Ez a fólia az amerikai hadsereg által kifejlesztett fólia, a helikopterek rotorlapátján használták. Nem kell cserélgetni, örök életű, érintőképernyőn is alkalmazható. Szándékos, erős karcolásnak is könnyedén ellenáll! Valóban profi termék, azonban érdemes a gyártótól megrendelni, mivel sokszor postával együtt is fele annyiba kerül, mint itthon. A rendeléshez csak a PayPal rendszert kell ismerned, mely igen egyszerű, de a google segítségével rengeteg magyar leírást találsz hozzá. Ez egy ingyenes, teljesen biztonságos átutalási forma. És természetesen nem árt kisebb angol nyelvtudás sem.

A gyártó honlapja, ahonnan rendelni tudsz: [link]

Én is ilyen fóliát használok, teljesen meg vagyok vele elégedve. A gyártóról annyit, hogy gyorsan szállít, kitűnő ügyfélszolgálatuk van, és telefonokon kívül sok minden máshoz is van fóliájuk. Érdemes megnézni a honlapjukon a bemutató videót!

2009. szept. 7. 03:25
 3/4 A kérdező kommentje:
jó nekem egyenlőre a gagyi is..de LG GT500hoz sehol sem találok:S
2009. szept. 7. 07:57
 4/4 anonim válasza:

hú ha találsz GT500 hoz, akkor ird le lécci hogy hol és mennyiért, mert én most veszek ilyen telót, és nekem is kéne ilyet venni :D

előre is köszi :)

2009. szept. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!