Szerintetek érdemes védőfóliát tenni egy iPhone4 kijelzőjére?
Figyelt kérdés
Engem eléggé irritál , és szerintem semmi értelme nincs de kíváncsi lennék a ti a véleményetekre is .2011. szept. 6. 20:33
1/7 anonim válasza:
NE!
Rendeltem tükörfóliát előre hátulra..
hátul tök jó, olyan mintha télleg tükör lenne, elöl viszont szivárványos lett a gép, élvezhetetlen, dobhattam ki...
mondjuk lehet egy sima bevált volna, de én inkább vigyázok rá
a kijelzője nálam am se karcolódik
3/7 anonim válasza:
Minek? Felesleges. Én sem veszek a 750 €-s Samsung Galaxy Tab-emre.
5/7 anonim válasza:
én tettem az ipad emre fóliát és ajánlom h te is tegyél
mert modjuk kiperkálsz érte kb 150 rongyot és vigyázol rá mint a szemed fényére aztán ha mégis lesz rajta karc akk verheted a fejed a falba nem tom te hogy vagy vele de én már voltam ilyen helyzetben...szal én vennék rá
6/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem , mert van rajta tok ami gyakorlatilag minden részét megvédi . Volt rajta fólia de leszedtem mert igazából lyukas volt a kameránál , a home gombnál és a kamera mellett lévő 'vonalnál' is . Gyakorlatilag alul és felül maradt fekete részt védte a fólia és nem hiszem hogy az meg tud karcolódni . Nektek mi a véleményetek ?
2011. szept. 7. 16:38
7/7 anonim válasza:
most komolyan miért pontoztatok le ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!