Hogyan kell rátenni a mobil kijelzőjére azt az átlátszó védőfóliát, úgy hogy ne legyen buborékos?
Nah meg van a tuti tipp. Kitakarítottam a szobát, konkrétan semmi nem volt bent csak a szoba közepén a teló, emeleti szobában vájtam egy lukat a padlóban, és mint a Mission:Impossible-ben egy kötélen leereszkedtem, védőfelszerelés, kesztyű, csipesz meg minden és szép lassan rátettem...
..amúgy a simogatós még a legkorrektebb, de úgy sem teljesen szabályos, azért köszönteem.
én speciel ugy csináltam hogy fogtam 1 kartonpapírt félbehajtottam úgy hogy kerek/tompa legyen az 1 ik vége, beigazitottam a fóliát úgy hogy passzoljon és elkezdtem rányomni a hartonnal ha buborék megy alá akkor visszahúztam és újra rásimitottam
ha ráakarod tenni akkor előtte mindig szemuvegtisztító kendővel vagy hasonlóan puha tiszta kendővel takarítsd meg
A suliban coca cola reklám matricát tettek az ablakra.
Az üveget és a matricát is befújta valami mosogató szeres vízzel és így ragasztás közben tudta igazgatni mert csúszott.Beállította megfelelően majd gumiperemes ablakpucolóval kihúzta alóla a vizet és ennyi.
Majd próbáld valami személyi ig kártyával vagy valami hasonlóval kihúzni a vizet alóla.Szerintem!Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!