Samsung Galaxy Ace mobiltelefonról valakinek valami véleménye, hogy le lesz-e akciózva az idei ballagás idején (Május körül)? Esetleg tapasztalatokat is kérnék, ha valakinek ilyen telefonja van/volt, és hogy jó-e a márka?
Utolsó:
Mivel égtem be és hol?
Jelenleg milyen típusú samsung telefonod van?
Amúgy ha most a külsőt nézem,akkor fehérben nagyon szép az ALCATEL ONE TOUCH 995!Tudásilag is jó,kijelzője is szép nagy.
Jah,és már írtam ezt a hozzászólást :D
Kicsit feledékeny vagyok,sorry :)
Ilyen elmebeteg Galaxy fanokat!!!
Miben jó az ace? Semmiben. Pixeles kijelző, gyenge és rohadt elavult hardver, optimalizálatlan os, kell ennél több???
Fényévekkel jobb az Xperia U, de ha neked mindenképp egy galaxy szar kell, mert a galaxy az isten, ám vedd meg, te jársz rosszul nem én, na meg persze a samsung marha jól jár, hogy egy két éves rohadt elavult telefont az árának a duplájáert eladott.
Kedves kérdező! Hallgasd már meg redondo36 és a vele egy véleményen lévőket!
Az ace-el, és akármelyik galaxy-val nagyon rosszul jársz. Az ace2-nél jobb az Xperia u és sola, mivel jobban vannak optimalizálva, és az s advance-nél jobb az xperia p minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!