Samsung Galaxy Ace mobiltelefonról valakinek valami véleménye, hogy le lesz-e akciózva az idei ballagás idején (Május körül)? Esetleg tapasztalatokat is kérnék, ha valakinek ilyen telefonja van/volt, és hogy jó-e a márka?
Ne csak azt nézd szerintem,hogy mennek-e rajta az adott alkalmazások.Ha csak kevés igényed is van a telefonnal szemben,nézd azt is,hogy mennyire gyorsan fognak ezek futni rajta.Nem fog-e akadozni.Ha pl. emailt küldesz,vagy meg akarsz nézni valamit neten,azt milyen gyorsan fogja végrehajtani.
Nekem samsung galaxy minim volt,akkor vettem amikor megjelent.Most cseréltem le,egy dupla annyira jó procis telefonra.És MÉRFÖLDEKKEL JOBB!
A galaxy minin is futott minden,de 100x lassabb volt mire bármit elindított.
Szóval ezt a szempontot is vedd figyelembe ha telefont veszel.Tényleg megérné egy frissebb telefont venni már,mint galaxy ace-t.
Ja, telefon...
Ez inkább kéziszámítógép, de mindegy...
Mennyibe fogajunk, hogy ha ma vennél telót, lexarnád az ace-t?
Miért kell ennyire samsung?
Ennyiért van xperia u, sola, p.
Mindegyik jobb, főleg a P.
Nem tudom mi nem egyszerűen kezelhető pl. az xperia U-n?
50-ért 2 magos proci, hd videófelvétel stb.
Milyen sony-d volt?
Redondo most mit küzdesz az igazadért?Már így is beégtél a az Xperia Isten U-dal.
Kérdező:S Advance nagyon jó teló(jobb mint az Ace sokkal).Az Ace 2 sem rossz viszont szerintem Advancel jobban járnál.Szín szerintem mindegy úgyis lehet rá kapni tokokat bármilyen színben.:)Mondjuk nézhetsz használtan Galaxy S2-t is.Úgy szerintem van olcsón is bár ballagásra előnyösebb az új.Úgy meg szerintem neked drága az S2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!