Viber Nokia Lumia 800, másnak is ennyire gáz?
Nem tudom. Nekem egy lumia 900-as van.
A viber az tényleg egy khaki. Arra nincs más szó. Én hívásra egyáltalán nem is használom, csak üzenet küldésre.
Viszont, nekem a kapcsolatokkal. Azon belül a facebook alapú csevegéssel egyáltalán nincs semmi bajom. Ezek szerintem facebook biztonsági, és telefon beállítási kérdések... A facebook alapú csevegés, az az üzeneteken belül történik. Ha az "én" csempén, vagy a "kapcsolatok" csempén belül rátapizol a profilképedre és ha a "csevegési állapotod" elérhetőnek van beállítva. És persze, ha van állandó adatforgalmad. Akkor az üzeneteknek a facebookon keresztül zökkenőmentesen kell érkezniük, és menniük is. Nekem legalábbis jól működik. A wifi a képernyő lezárásával kikapcsol. Ezen nem lehet változtatni. Ez csak a wp8-as telókra nem igaz. Őszintén szólva, én egy lumia 620-ast vettem volna a helyedbe.
http://www.youtube.com/watch?v=vQ1Wms7ziNc
De még jönnek ki olcsóbb wp8-as telók is.
Az élő csempékkel is vigyázni kell, mert egy beállítási probléma miatt felzabálhatja az adatforgalmadat. A viber is csak akkor működik "normálisan", ha az jól be van állítva. Ja, és a vibert azt a piactér, Nokia collectionból kell letölten. Az a legnormálisabb. De az sem teljesen normális. Őszintén szólva nem is lesz normális, addig amíg a googli, és a microsoft ki nem békülnek. Csak a googli bepipult a wp8-as telefonok miatt. Mert ugye nyilván nem az iPhone tulajok fogják eldobálni a telefonjaikat azért hogy wp-t vegyenek...
Visszatérve. Ha a készüléket kikapcsolod. Akkor leáll a viber alkalmazás. De, viszont, ha belépsz, akkor elindul, és az addig is fut a háttérben, amíg ki nem kapcsolod a telefont. Adatátvitel szempontjából ugyan úgy működik mint a kapcsolatok.
Ha esetleg kérdésed lenne a telefonnal kapcsolatban, akkor írj levelet. Ha tudok, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!