Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van ps2 emulátor androidra?

Dona kérdése:

Van ps2 emulátor androidra?

Figyelt kérdés

Van ps2 emulátor androidra, vagy csak az ePSXe (ezt használom és kiváló), ps1 és psx emulátor létezik csak android rendszerre?

Ha van ps2 emulátor androidra linkelnétek?

(kerestem de nemtaláltam)

2013. febr. 7. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Csonti 1998 Láttom 14 évesen be tudod Linkelni Én is rákerestem de nem találtam + Ha lenne lenne róla youtubo-n videó Majd akkor linkeld be ha tesztelted és müködik is rakj róla videót youtube-ra akkor elhisszem addig nem! -.-2
2013. jún. 20. 03:12
 12/18 qkigyuri38 válasza:
sajnos nincs még! viszont xbox emu van:)
2013. júl. 1. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:
[link] ez??
2013. júl. 31. 18:00
 14/18 anonim válasza:
érdekes,nem értem milyen erőművekről beszéltek itt.nekem a laptopom a maga celeron 1,6ghz-vel meg az intel gma 950 (128mb) vga-mal meg a 2gb ramommal elvitte a ps2 emulátort és ps2 játékot 15-22fps-el,szóval nem kell erőmű neki :D
2013. okt. 8. 00:19
 15/18 ManxMan válasza:

Aki ezt cáfolja az elméletből, vagy tapasztalatbòl teszi?

Van egy Emulator, ami viszi a mind Ps1, mind a Ps2 játékokat.

Hogy miért bìrja a telefon?

A program eleve egy meghajtò.

Kedvemre állíthatom az FPS -t. Ha akarom, akkor a játékot felgyorsítva játszhatom.

Már végig vittem a Resident Evil 3 Nemesis -t, és a Metal Gear Solid -ot.

Az irányításhoz tudsz alkalmazkodni, de nyílván kényelmesebb egy joystick, vagy egy billenytűzet. Nos, ha ez lenne a probléma, ezt is megoldották az okos emberek, ugyanis maga a programmal lehet controllert váltani. Ha van kereted és kedved rá, akkor tudsz venni ilyet-olyat.

A lényeg: Igen van ilyen Emulátor, és fut az alacsony kategòriás androidon is (mindezt tapasztalatbòl).

A Playstore -on is fennt van az "Fpse" nevű emu..

Jönnek a frissítések is rá, de kikell titeket ábrándítanom, mert egy ilyen applikáciòt nem osztanak ingyen.

Szerintem jò kis hasznuk van belőle! 1000ft.

A helyetekben, csinálnék rá egy "Backup" -ot, hogy mindig ùjra tudd telepìteni a playstore -os verziòt, mert ellenőrzik a License -et!

Viszont, ha nem szeretnél erre költeni, megtalálod a neten, viszont az azért nem jò, mert egy idegesítő szöveg fog majd bevillanni, hogy nincsen License. Néha képes leállìtani a játékot, de ez abszolut ritka!

A beállítása az appnak már más kérdés ;)

2013. nov. 27. 19:15
 16/18 anonim ***** válasza:

15# -_-

[link]

persze viszi a ps1et de ps2őt nem fogja...

2013. nov. 27. 20:28
 17/18 Spilerke ***** válasza:
Van ps2 emulátor, viszont ahogy olvastam nem valami jó, ha le is játsza a játékokat irdatlanul fog szaggatni :D
2015. febr. 8. 14:03
 18/18 Kopasz1977 válasza:
Szia. Én psp emuval játszom. PPSSPP play áruházban is van ingyenesen, jól működik, bár előtte a beállításokat érdemes átnézni (.iso file-okat kezel, kis megszokás után tökéletes az élmény) PS2-t még ma megnézem.
2016. márc. 6. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!