Van ps2 emulátor androidra?
Van ps2 emulátor androidra, vagy csak az ePSXe (ezt használom és kiváló), ps1 és psx emulátor létezik csak android rendszerre?
Ha van ps2 emulátor androidra linkelnétek?
(kerestem de nemtaláltam)
Aki ezt cáfolja az elméletből, vagy tapasztalatbòl teszi?
Van egy Emulator, ami viszi a mind Ps1, mind a Ps2 játékokat.
Hogy miért bìrja a telefon?
A program eleve egy meghajtò.
Kedvemre állíthatom az FPS -t. Ha akarom, akkor a játékot felgyorsítva játszhatom.
Már végig vittem a Resident Evil 3 Nemesis -t, és a Metal Gear Solid -ot.
Az irányításhoz tudsz alkalmazkodni, de nyílván kényelmesebb egy joystick, vagy egy billenytűzet. Nos, ha ez lenne a probléma, ezt is megoldották az okos emberek, ugyanis maga a programmal lehet controllert váltani. Ha van kereted és kedved rá, akkor tudsz venni ilyet-olyat.
A lényeg: Igen van ilyen Emulátor, és fut az alacsony kategòriás androidon is (mindezt tapasztalatbòl).
A Playstore -on is fennt van az "Fpse" nevű emu..
Jönnek a frissítések is rá, de kikell titeket ábrándítanom, mert egy ilyen applikáciòt nem osztanak ingyen.
Szerintem jò kis hasznuk van belőle! 1000ft.
A helyetekben, csinálnék rá egy "Backup" -ot, hogy mindig ùjra tudd telepìteni a playstore -os verziòt, mert ellenőrzik a License -et!
Viszont, ha nem szeretnél erre költeni, megtalálod a neten, viszont az azért nem jò, mert egy idegesítő szöveg fog majd bevillanni, hogy nincsen License. Néha képes leállìtani a játékot, de ez abszolut ritka!
A beállítása az appnak már más kérdés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!