Van ps2 emulátor androidra?
Van ps2 emulátor androidra, vagy csak az ePSXe (ezt használom és kiváló), ps1 és psx emulátor létezik csak android rendszerre?
Ha van ps2 emulátor androidra linkelnétek?
(kerestem de nemtaláltam)
Engem is érdekelne a dolog :D
am meg mért lenne halott dolog?
Egy galaxy minin is fut pl egy gbc emulátor,
most xperia rayem van, amin gbc emu van, meg n64 (de nem tom, hogy ez emu, vagy külön valami ripoff)
Pentium4 , nem visszi nekem volt P630 cpu-m ami nagyon lagoltatta!!
Most van egy intel Dual Core E 5200 3 ghz-re tunningolva!!
Ami igen már elbírja de sokkal erősebb mint egy telefon szóval ps2 emulátor sokká lesz , túl erős a igénye!!
Csoda hogy ps1 emulátor elfút a telefonokon szóval ne legyél telhetetlen!!
Ha lesz is minimum kell neki 3-4 év!! És sokkal erősebb hardver a jellenlegitől!
Ps2 emu nincs és sztem közeljövőben nem is lesz
Még a legerősebb (mostani) telók sem bírnák
"ps2 játékokat is csak egy jobb fajta p4 viszi "
P4 ? p4 ?
Mi ez a Pentium Mérték váltás már vagy 8 Éve volt dívat nincs olyan hogy pentium 4 .. Nekem Corei7 Gépem van Szóval " Khm Átlagos ember az enyém egy erősebb P4-es gép ?
I7-860 Vagy khmm AMD is P4-es nek számit! Sok hozzá nem értő hordja itt a hülyeséget!
Szóval a válasz nem nem lesz közel jövöben .
4 Év Ahogy már előttem leírták! 2016 Minimum akkor lesz egy kezdetleges verzió de az is lehet laggolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!