Nem lesz ebből nekem bajom?
Figyelt kérdés
Ha az egyik barátnőm talált egy telefont (nem tudom hol mikor és hogy milyen...) és nekem akarja adni (mert nincs telefonom, vagyis ami van jelenleg valami régi nokia azt is csak kölcsön ideiglenesen kaptam...), akkor a telefon eredeti tulajdonosa, nem tud valahogy rákeresni, és ha esetleg megtalálnak akkor mi van ha rám fogják, hogy loptam? Vagy nem is tudják megkeresni? Annyit tudok, hogy érintőképernyős...2013. febr. 5. 15:53
11/11 anonim válasza:
hát már ne is haragudj, de a lényeg ugyan az: mindegy, hogy egy csoki, egy telefon, egy autó, vagy 2milliárd forint, vagy bármi más... a lényeg ugyan az: NEM LOPUNK! gondolj bele, ha mindenki zsebre vágná, amit talált, akkor mi lenne??
de nem is értem, hogy mi a f.szért magyarázom ezt neked... ha anyádék nem tanítottak meg az alapvető illemre, akkor már cseszheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!