Zomby kérdése:
Melyiket válasszam samsung galaxy s3 vagy htc one x+?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok választani ezért kérem a segítségeteket.2013. febr. 5. 12:15
11/25 A kérdező kommentje:
Nézd nem arrólvan szó hogy fölöslegesen koptatod az ujjad hanem ez nagy döntés és most samsungom van és csalódtam de ezt akészüléket tudom hogy nem lehet egynapon említeni az s3-mal ennyi és köszi mindent
2013. febr. 5. 13:30
12/25 anonim válasza:
En is csalodtam sokmindenben, ezert nem marka alapjan valasztok, hanem az adott termeket vizsgalom.
13/25 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel itt a kérdest
2013. febr. 5. 13:49
15/25 anonim válasza:
One x+ szebb kijelző (a super lcd 2 technológia jelenleg a legjobb, és a HOX-nak ez van, sokkal jobb anyaghasználat (az s3-nak fröccsentett műanyag van, ami alsó kategóriában még elfogadható, továbbá így sokkal könnyebben elrjted az s3-at, és könnyebben reped a hátlap, és a leejtéseknek köszönhetően a kijelző is) kb egyforma erős hardver, a htc mellett szól a sense felület is, a frissebb szoftver a s3-nak meg nem sokat ér, az üzemidő is kb egyforma jó, mivel a HOX+ban javítottak az üzemidőn.
Szóval szerintem ebből kiderül, hogy a HOX+ jobb. Nem sokkal, de jobb.
16/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2013. febr. 5. 18:55
17/25 anonim válasza:
Én is az One X+-ra szavazok. Egyszerűen azért, mert én az s3-ban csalódtam. Többször lefagyott, és egyszer el is tört a hátlapja, pedig csak néhányszor ejtettem le.
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kommentelőnek és jöhetnek még a tapasztalatok! :-)
2013. febr. 5. 20:18
19/25 renato-n válasza:
S3!Féléve van galaxy s 3-am és még egyszer nem fagyott pedig rendesen használom,sokkal több extra funkció van benne amik nagyon ott vannak! http://www.youtube.com/watch?v=p2mXeNNW1sM egy kis bemutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!