A következő két okostelefon közül melyiket válasszam: Samsung Galaxy S Advance vagy Samsung Galaxy S3 Mini?
Mindenképpen az Advance-t.:)
Az SIII mini annyival nem tud többet, mint az Advance, csak újabb.
Advance-re is kijön már ebben a hónapban a JellyBean, így szerintem felesleges pénzkidobás lenne az a plusz 15 ropi.
Igen, elvileg még januárban.:)
Én is azt várom.:)
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is inkább az Advance felé hajlottam, és tegnap meg is vettem, és végül csak 44 880Ft-ba került, az előfizetői csomag miatt, amit választottam hozzá. Meg is lepődtem rendesen, mert azt hittem, azzal fog 61ezerbe kerülni.
Azt viszont nem mondták, és elfelejtettem megkérdezni is, hogy hogyan kell először feltölteni? 16 órán át kell (régi telefonomnál így volt), és addig nem szabad használni? Utána egyszer teljesen le kell meríteni, és csak akkor szabad feltölteni újra, vagy ilyen kikötés/ajánlás nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!