Tudtok jó játékokat Sony Ericsson k750i-re?
Lehetőleg 3D-s legyen és ne kelljen registrálni vagy ne legyen demó játék...
Bármilyen kedvenceteket szívesen meglesem :D
3d játékot ne nagyon keress mert ezen nem fogsz azzal játszani. ez egy kb 7-8 éves telefon, nem játékra való, a legolcsóbb android is ezerszer jobb erre. cseréld le :)
nekem is ilyen volt de még az alapban rajtalévő versenyes is borzasztó volt. kb csak tetrissel játszottam rajta.
2013 van.
Akkor úgy néz ki itt nagyon sok tudatlan emberke van ... Én pl laggolás vagy akadás nlkül Tolom az Asphalt Urban Street Rules 3d-t rajta akkor 1-2 fasza FBS si befigyel mint pl a Bunker 3D vagy hogy mondjak sokkal durvább game-t GALAXY ON FIRE! tessék ... lagg nékül megy... mellesleg hihetetlen komoly GAME! Űrakció... A PC-s Freelancerhez tudnám hasonlítani... szval ennyi
Azt hittem már is játszott/játszik ezekkel a minőségi játékokkal manapság de látom mindenki okostelefonozik.. csak elmondanám hogy okostelefonokon az Angry Birds-n kívül Az összes Játék amiket kiadnak rá egy kalap DivatF0s ennyi!
De azért köcce mindenkinek az oltást^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!