Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SEGÍTSÉG BEÁZOTT AZ XPERIA...

SEGÍTSÉG BEÁZOTT AZ XPERIA GO-M! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy go-t és most fürdéskor kipróbáltam a vízállóságát. Nem sült el jól, mert kiderült hogy a micro sd fedele hiányzik így bejutott oda a víz és így nincsen kép hang meg minden van sőt még az érintést is érzi de nem mutat képet. mit tegyek?

2013. febr. 3. 21:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
próbálom de nem bírom kikapcsolni
2013. febr. 3. 21:31
 12/18 A kérdező kommentje:
csavarhúzó sincs a közelben
2013. febr. 3. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Megérdemled, amit kapsz a szüleidtől. Ennyi idősen azért csak képesnek kellene lenned felfogni, hogy nem vízalatti kukucskálód van, hanem telefonod. Abból teló már nem lesz. A szüleid helyében pedig egy alaptelefonnál komolyabbat nem is adnék jó ideig a kezedbe.

Régen a gyerekek autóval játszottak. Ma pedig több tízezer forintos telefonokkal.

2013. febr. 3. 21:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom tudom, most hívott apu, a telefonon! és megbeszéltük hogy holnap elvisszük hátha, most rátettem a radiátorra és majd meglátjuk hogy mi lesz
2013. febr. 3. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Azaz, a radiator hoje csak megjobban elb*ssza...
2013. febr. 3. 21:55
 16/18 bp1985 ***** válasza:
Egyik okos ötleted a másik után. Fujkálod, kapcsolgatod, radiátorra teszed. Gratulálok. Esetleg még a hajszárítót is próbáld meg, lehet nem égett még bele elég víz.
2013. febr. 3. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:
A profik azonnal szétszedik és egy spéci nedv szívó anyagba teszik legalább 1 hétre. Kétlem hogy valaha is jó lesz ne kergess hiú ábrándokat.Esetleg ha szerencséd van akkor csak egy új alap lap kell. és persze 1 hét minimum. hogy minden kiszáradjon.
2013. febr. 3. 22:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Jah, azt egyébként jó ha tudod, hogy a garancialevélnek ezzel búcsút is mondhatsz, ugyanis a beázásra és az egyéb "nem rendeltetés szerű" használatból eredő hibára nem vonatkozik.

Szóval pénztárcát elő, ha az alaplap elszáll, és most, hogy mondtad, hogy a kijelzővel is gáz van, csak ennek a kettőnek a cseréjéből kb. egy Xperia Tipo-t lehetne venni.

2013. febr. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!