Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia J vagy ZTE Grand...

Sony Xperia J vagy ZTE Grand X IN vagy a Sony Xperia U-t válasszam?

Figyelt kérdés
Most ZTE Blade-em van. Az a bajom vele, hogy kicsi a romja(aszt hiszem) és nagyon kevés játék fut rajta. Olyan teló kellene, amin jól lehet zenét hallgatni, rengeteget játszani és netezni. Nekem a ZTE tetszik, csak félek tőle, hogy az már túl nagy.Melyiket válasszam?
2013. febr. 3. 20:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Xperia u nekem is az van és semmi bajom vele.
2013. febr. 4. 12:56
 12/20 A kérdező kommentje:
És zenehallgatás szempontjából melyik a hangosabb? Mert eddig csak nagyon halk telefonjaim voltak, és most már azt akarom hogy ORDÍTSON a zene.
2013. febr. 4. 19:26
 13/20 A kérdező kommentje:
Illetve igaz. hogy az U-n karcmentes bevonat van a képernyőn?
2013. febr. 4. 19:31
 14/20 anonim ***** válasza:

A Gorilla Glass-t is összekarcsolom neked fél perc alatt, szóval tökmindegy, hogy karcálló-e vagy sem.Minden üveg karcolódik.Akár ellenállóbb a fizikai behatással szemben, akár nem.

A Sony-nak ott az XLOUD szoftveres tuning, de ettől függetlenül nem fog ordítani, se fülessel, se hangszórón.Ez még mindig egy mobiltelefon, az esetek 80-90%-ában nem túl komoly a hangchip, illetve a teljesítményük is le lehet korlátozva a gyártó által.

2013. febr. 4. 19:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy szar meg drága stb, de ha igazán hangos agyszaggató zenét akarsz akkor iPhone, vagy iPod touch.Ha tényleg a hangos zene a legfontosabb, bárki megmndhatja aki próbált már apple készüléket, sokkal hangosabbak mint a többi. ( Nem, nem vagyok appe mániás)
2013. febr. 4. 19:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem a legfontosabb, de az is egy szempont. De köszönöm a választ
2013. febr. 4. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Látom ide is megérkeztek a Sony-s lepontozók.
2013. febr. 7. 10:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Jól teszik
2013. febr. 7. 11:08
 19/20 anonim ***** válasza:

A nagy büdös lóf*szt teszik.Mert én sem pontozok le valakit csak az alapján, mert más a véleménye.

És nekem sincs bajom a Sony-val, Sokaknak ajánlom, de ha e kettő közül szeretne választani a kérdező, akkor nem kezdem el ajánlgatni a Solát helyette, meg mást, mert nyilván jelenleg ezt a kettőt engedheti meg magának, viszont értelem szerűen az erősebbet ajánlom a kettő közül.

Elnézést az OFF-ért.

2013. febr. 7. 11:20
 20/20 anonim ***** válasza:
1000 százalékosan sony
2013. febr. 18. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!