Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia telót szeretnék....

Sony xperia telót szeretnék. Szerintetek melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Véleményt?? Szerintetek melyiket válasszam??

2013. jan. 15. 13:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
vagy u vagy p. de én a helyedbe samsungot vennék. a sony is jó de még nem az igazi.még lenne rajta mit újítani, de nem rosszak.többen mondták már hogy nem vált be nekik. de te mire használnád?
2013. jan. 15. 13:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Leginkább zenehallgatás és internetezés ezerrel meg játszanék rajta.. Samsungból melyiket javasolnád??
2013. jan. 15. 14:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mennyit szánnál rá? Mert az osszes árkategóriában vannak Sonynak telefonjai.
2013. jan. 15. 14:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Csak egy jó telefont szeretnék ami strapabíró.. és a legjobb.. azért ne nagyon legyen drága egy közép kategória.. a minőség nagyon fontos és minél olcsóbban..
2013. jan. 15. 14:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg erőteljesen gondoltad ezt a "strapabíróságot" akkor Xperia Go-t nézd meg , azt írják strapabíró bár a kijelzőről meg azt írják nem a legjobb , egyébként nem lehet rossz a kevésbé erősebb testvére az U és a Sola sem. Ezek inkább a középkategóriába tartoznak , a héten akarok én is ha jól siekrül egy Sola-t venni :). Ezek kb egy szinten vannak csak a Go strapabíró , meg lehet bővíthető nem tudom , a Sola bővíthető és van benne két technológia míg az U nem bővíthető. A döntés a tied :)
2013. jan. 15. 14:51
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
akkor olyan hogy alcatel zte ki van zárva. zenehallgatásra az u elég de játsztásra kicsit netszes. sok szépe elvisz de pl. gta 3 ra ne is számíts! a p és az s is nagyon jók már! samsungból vagy galaxy s, s advance, vagy sII. inkább egy kicsit gyűjtsél még de olyat vegyél amit nem bánsz meg! remélem segítettem ;) elnézést a helyesírásért :D
2013. jan. 15. 14:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele.. még gyűjtögetek de valami nagyon ütős jó telefont szeretnék.. viszont olyat hogy a játékok szuperen menjenek rajta net nélkülözhetettlen..
2013. jan. 15. 15:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Xperia S. Nem épp olcsó, de elég erős a hardvere.
2013. jan. 15. 15:05
 9/15 anonim ***** válasza:
érdekes, nem az xperia U tökéletesen visz minden játékot, köztük a gta3-at is:))
2013. jan. 15. 15:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Kedves 6.! Az u miért nem vinné el a gta 3-at? Elmondom neked, hogy minden létező komoly játékot elvisz.

Kedves első! Marhára nincs igazad, asszem te vagy az, aki régen mindig csak annyit irogattál mindenhova, higy vegyél samsungot, mert az a király, és úgy látom, most modort váltottál, mert most mindenhova kultáráltan odaírod indok nélkül, hogy a samsung a jobb, és sok helyről hallottál így meg úgy rosszat a sony-ról. Annyit megsúgok neked, hogy a sony sokkal megbízhatóbb és jobb márka, mint a samsung, sokjal több kiábrándult samsung tulaj van, mint sony darabra is, és százalékosan is.

Kedves kérdező! Nem tudom, hogy mennyi a kereted, vagy, hogy mennyit fogsz még gyűjteni, de jelenleg minden sony telefon megéri az árát, kivéve az xperia j, miro, neo l. És még ajánlom a figyelmedbe az érkező modelleket is: xperia z, v. Ezeknek nem tudom, hovy mennyi lessz az áruk, de valószínűleg ezek is meg fogják érni az árukat.

2013. jan. 15. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!