Szerintetek melyik mobil jobb és miért? Ezek közt:Nokia 5800 vagy Nokia 5530 vagy lg arena? És szerintetek a nokia 5800 vagy az 5530 a jobb kettőjük közt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 19:33
11/18 anonim válasza:
Most én is ezen gondolkozom, de nekem az 5530 jobban tetszik, én oat szeretnék venni. Hallani róla rosszat, de jót is. Nekem tetszik, sokat tud, szép és az ára is jó!
12/18 anonim válasza:
szerintem egyszerű,ha nő vagy 5530(gyönyörű nőies telefon és még okos is;) ,én is ilyet fogok venni!(nő vagyok:D!),ha férfi 5800. mind a kettő nagyon jó telefon,és persze biztos vannak hibái is,mint MINDEN telefonnak.nyugodtan megveheted bármelyiket!:)
13/18 anonim válasza:
Én ajánlom az 55 30at, nekem az van. De érdemes a kéket választani, sokkal inkább egyedi, mint a piros/fekete változat!
14/18 anonim válasza:
a mobilarénás kritikák alapján 5800, az ajánlott, de az 5530 csak tetszett... Az 5530-al minden baja és elégedetlensége van a kritikusnak....
15/18 anonim válasza:
nekem nokia 5800-am van.és 1szerűen IMÁDOM.
mindenféle extrát lehet letölteni hozzá,nagyon meg vagyok elégedve ;)
16/18 anonim válasza:
Nekem volt LG Arenam, nagyon jó, gyönyörű képeket csinál, nagyon szép a képernyője, nem karcolódott, okos, alap 8GB, viszont sokszor volt lassú, sajnos nem lehet rajta témát változtatni, de még háttérképet sem. Én ezt nem szerettem benne. Most nézegetem én is a másik 2 Nokiát, de mind felbontásba, mind kameraminőségben lemaradnak az Arenától, és már nem akarom alább adni. Megszoktam.
18/18 anonim válasza:
ugyanebben gondolkodom énis... a nokia 5800 nsgyon tetszik,de az 5530 jobban néz ki. hát nemtudom,de ha te eldöntötted akkor ird meg miért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!