Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beesett a telóm a teába, és...

Beesett a telóm a teába, és hiába szárítgatom alig működik pár gomb. meglehet szerelni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Persze, az én telómat is saját magam csinálom meg, w300i-m van, kicsavarozom, darabokra szedem, és kitisztítom, de most tönkre ment az átvezető szallagom, ha van vlkinek az szóljon privátba. Köszi!
2009. szept. 2. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát, a tea az makacs dolog, nekem is belefolyt egyszer, csak úgy tudtam rajta segíteni (hiába szárítgattam), hogy szervizben hangszórót cseréltek, a többi megoldódott, csak épp telefonálni nem lehetett vele, szerintem mindenképp szerviz.
2009. szept. 2. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Addig kapcsold ki, vedd ki az akut mert nagyobb kárt okozhatsz.
2009. szept. 3. 00:04
 4/10 anonim válasza:
100%
Nekem egyszer a kisfiam belerakta a mosógépbe a ruhák közé a telót,amíg nem figyeltem oda. Amikor leállt a gép akkor vettem észre, így egy egész programon átment a telcsi. Kidobni nem akartuk, elraktuk a szekrénybe, volt másik. Pár hét után kíváncsiságból elővettem és tökéletesen működött:) De hozzáteszem ez 8 éve volt, akkor még nem jöttek ki hetente új telefonok, azok sokkal strapabíróbbak voltak. A mai telóm már tuti nem élne túl egy mosást:) Szerintem vidd szervízbe, és ott tuti megmondják, érdemes-e bele esetleg új alkatrészeket venni!
2009. szept. 3. 08:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Szét kell szerelni ,és a Műa. gombokról le kell mosni a cukros ragacsot. Ezeket és a többi műanyag alkatrészeket(!!!megnézni nincs-e ezeken elektromos alkatrész!!) én mosóporos vízben tisztítom meg. A gombok alatt lévő fém-membrános érintkezőket óvatosan... alkoholos puha ronggyal kell megtisztogatni. A mobil szerelése azért jó kéz ügyességet igényel,és óvatosságra,FIGYELEMRE van szükség nehogy kárt okozzunk benne,egy erőltettet vagy rossz mozdulattal ...szétesik...és nem tudod mi-hol-merre volt a készülékben. Teljes száradás után lehet csak összerakni.
2009. szept. 3. 08:15
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha azonnal kikapcsoltad volna akkor elkerülted volna a további sérülést, a tea révén viszont a vizes részeken összevissza folyt az áram és kiégetett pár alkatrészt.
2009. szept. 3. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Na? mi lett a teloddal? be vitted a szervízbe?
2009. szept. 3. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
valószínűleg kuka..sajnos
2009. szept. 3. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

szétszed -> desztillált vízben kiáztat -> kiszárít -> imádkozik.

Ha nem kap áramot túl sokat nem árt neki a víz ellenben a tea megmarja. (lsd. teát benne hagyod a csészébe az alján nehezen levakarható trutyi marad) Ha meg már mindenkép kukára itélted egy probát akkor is megér. De ha ez már tőbb napos esemény akkor majd nem mind1.

üdv,

Attila

2009. szept. 3. 13:55
 10/10 A kérdező kommentje:
naon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát:)am a teát cukor nélkül iszom:)én hamar kiszedtem és hajszáritóval száritottam. kb fél óráig nem működtek a gombok,akkor irtam ide:)aztán kivettem a zaksit(:D) és 10 perc múlva HÁLA ISTENNEK(de tényleg:) megjavult és nincs semmi baja:)puszika
2009. szept. 3. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!