Sony Ericsson Xperia ray, miért ilyen bekapcsoláskor?
Sziasztok!
Kb. 8 hónapja van nekem ez a fenti telefon. Nem mondom h most, mert már pár hónapja küszködök én azzal, hogy nagyon lassan kapcsol be.
Eddig jó volt, de nem tudom h mi terheli le az indulást, és hogy hol lehet ezt leállítani, ha vmi ilyesmi baja van.
Így pc-k terén aránylag otthon vagyok, és tudom hogy ha lassú az indulás, az automatikusan induló programokat kell megszelektálni, viszont itt hol lehet azt beállítani Marketes program nélkül, hogy ne induljanak el??
Mert az alkalmazásoknál találtam futó folyamatokat, de hiába állítom ott le, mikor újraindítom, ugyanúgy betölti.
A lassulás amúgy konkrétan a pin beírása után keletkezik. Beírom a kódot, és utána pl a dátumnak meg az időnek kellene bejönnie. Namost ez mind homályosan jön be, kb 5-10 mp után lesz használható. Ez idő alatt ha oldalra is akarok menni, szaggat, lassú, nem tölti be ami ott van.
Mi lehet a gond??
Köszönöm előre is! Jah, amúgy a gyári Android 2.3.4 van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!