Miért kell az embereknek ennyire iPhone? Miért ez a mánia?
"Csak az tudja, milyen egy iPhine, aki hosszabb ideig használta is. Atombiztos, soha nem fagy, mindig megbízható. Az android kuka."
Az első mondat igaz például az én HTC One S-emre is.
"Az a baj az Apple gyűlölőkkel, hogy 99%-uk soha nem használta ezeket, maximum pötyögött rajta kettőt."
Az a baj az elvakult Apple fanokkal, és egyben android gyűlölőkkel, hogy nem használtak még felső kategóriás androidos telefont, és pl egy galaxy mini, vagy ace alapján hoznak véleményt.
Hát én mist fogok iPhone 5-öt venni kb 100.000 Ft-tal olcsóbban mint az Asus PadFone 2, amúgy gondolkodtam ezen a telón, nagyon tettszett, de + 100.000-et nem ér és nincs is + 100.000-em. A Galyaxy S3 szerintem baromi roda és túl nagy is, 4,2" felett már szerintem túl nagy egy teló (a PadFone 2-ben azért elnézem volna). Most még egy Sony Ericsson X10-es készüléket használok ami a maga idején csúcskategóriás készülék volt. Nekem az android annyira nem jött be ez alatt a két év alatt. Nem szoktam ennyi mindent állítgatni, a monotonitást én nagyon szeretem (kövezzetek meg érte) és az IOS stabilabb, az X10 redszerénél mindenképp. Ja, és ugye egyedül a iPhone 5-höz van LTE támogatás (legalább is a T mobile-ban, legalább is nem érdekel, mert T mobile-os vagyok).
( Az iPhone 5-öt veszem (32gb) 195.000 Ft-ért, míg az ASUS Padfone 280.000 Ft körül van (ugyanezzel tárhelyjel) a dokkolóval együtt, persze, anélkül nincs is semmi értelme... (szerintem)).
Ez a véleményem, ha esetleg ezzel megbántok/tam valakit, sajnálom.
20:34:
Akkor bemásolom, hogy mire hoztam fel példánakl a Padfone2-t, meg a Sony V-t:
"Az iPhone akkor is magasan felülmúlja a többit minden téren. Ezt a saját tapasztalatommal tudom alátámasztani, nem a levegőbe beszélek."
Itt szó nem volt árról, csak egy általános érvényű megállíptásról, mely szerint az iPhone jobb mindennél. Ráadásul a hozzászóló tapasztalatról is beszélt,
ami után joggal kérdeztem meg, hoyg mégis, miben jobb ezeknél?
Hol kerül többe 100 ezerrel a Padfone 2, mint az ihone 5? :) A 16gb-os modell, a tablet résszel együtt kerül 200ezerbe. Kicsit jobb vétel, mint ennyiért egy iPhone 5...
És miért nincs értelme a dokkoló nélkül a Padfone2-nek? Teljes értékű telefon. Ilyen erővel nincs értelme egy iPhone-nak egy iPad nélkül. Az a kettő mennyibe kerülne együtt?
Az X10-est meg ne vedd példának, egy mai felsőkategóriás androidos telefont nézz.
Megbántani biztos nem fogsz, nem is értem hogy lehetne. Ezek használati tárgyak, nem vallás, nem családtag. Attól, hogy valaki szerint gagyi a mosógépem, nem fogok összetörni. XD
Egyébként az iPhone 5 már bennem is felébresztette a birtoklási vágyat. A 4-es formaterve már tetszett, de az nekem nehéz és kicsi a kijelzője, ezeket orvosolta az5, ráadásul még vékonyabb is.
Egyébként is, a 4"-os kijelző nagyon felhasználóbarát. Szóval szerintem egy piaci résben van az iPhone, mert egyébként az óriáskijelző a mai trend a telefonok között. Viszon ennyi pénzért inkább autót vennék...
és az Apple kötöttségei sem tetszenek.
200 ezerért még nem láttam semmilyen Padfone 2-őt, de és az iPhone 5-öt 195 ezerért veszem 32gb-osnan.
Hogy miért nincs értelme tablet nélkül, mert a kütyüben épp ez a funkció fogott meg, tehát ha pont arról kéne lemondani, az nem lenne túl jó.
Egyet értek nekem is a kijelző méretével volt bajom az iPhone 4/4s esetében a 4" viszont tökéletes az X10-nek is akkora van és ez a méret szerintem nagyon ott van a szeren nem kell se nagyobb se kisebb.
Ja, hülye vagyok, az a Padfone 1 volt.:)
Én értem, hogy a Padfone lényege ez a felépítés, de maga a telefon bőven életképes önmagában is. Még egy iPhone-al szemben is. Ha viszont az árba vesszük a dokkoló részt, akkor többet nyújt, nyilván többe is fog kerülni.
Én biztos nem adnék 200e-t egy telefonért ,de ez az én egyéni szoc problémám. :) Egyszerűen annyira félteném, hogy sehova se merném elvinni. Aztán, ha egy hajszálkarc kerülne rá, kiugranék a 4.ről. :) Meg nekem ez a szolgáltatás nem ér ennyit. Van akinek igen, ezt megértem és el is fogadom.
A Htc One S-emet 150 euróért szereztem, a Defy-re 15 ezret kellett rádobnom. Ennyit megért nekem és nagyon elégedett is vagyok a készülékkel, egy iPhone 4-re nem cserélném el. Viszont 100ezer Ft--nál már elgondolkoznék, hogy ér-e ez ennyit nekem.
Igen, én is már előre féltem az iPhone 5-öt, de annyira nem félek, mert ahogy néztem törésteszteket, elég jól bírja és meg kb évente ejtem le a mobilomat, annyira az nem vészes és veszek hozzá tokot is.
A PadFone 2 Nagyon jó, de nem használok tabletet, ezért vezettem el a vásárlást miután láttam, hogy drágább az iPhone 5-nél, jó meg minden, de ennyirenekem nem hiányzik az életemből a tablet, viszont a gyors mobilnet az fontos. Márpedig a T-mobile-nál csak iPhone 5-re van LTE előfizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!