Mi lenne ha? Bővebben lent
Törésre ha jól sejtem nem vonatkozik a teljeskörű garancia, hiszen az nem rendeltetésszerű használatból ered. Hidd el, ők sem hülyéből vannak :)
Ha esetleg valamiért megfő az akksija, elromlik a képernyő, (persze úgy hogy semmi külső nyoma nincs hogy miért) na akkor igen. :)
a; a cseregarancia _ugyanolyan_ készülékre szól, tehát azt élből felejtsd el, hogy egy nagyobb értékűt kapsz cserébe. Bár nem forgalmazzák, van náluk készleten ilyen-olyan okból "visszamaradt", nem boltképes készülék (20x leejtett, agyontapizott bemutatódarab, ami úgy-ahogy működik)...
b; az ilyen spílerkedéseket ismerik, nem te vagy az első, aki hasonló "okosságon" töri a fejét (10 éve ment ugyanez alaplapokkal és procikkal), úgyhogy első lépésben a saját "szakembereik" nyilatkoznak arról, hogy a meghibásodás a nem rendeltetésszerű használatból adódott, és elhajtanak jó messze. (Bizonyítékot fog adni a belső panel legkisebb elszíneződése is, márpedig ez a mikrofon környékén gyakorlatilag elkerülhetetlen). Magyarországon vagyunk, úgyhogy innentől neked kell bizonyítani, hogy tévednek. Ha sikerül, akkor ugrás az "a" pontra.
Első vagyok
Csak azt nem értem hogy a válaszom miért lett lepontozva. Aki szerint ez nem így van akkor attól várom a kérdésre a választ...
Tulajdonképpen mi a lófarokért akarod kinyuvasztani? Hát nem minden fiatal nedves álma egy ifon?
Szervizes (ha tényleg az vagy), köszi a megerősítést! Szerencsére még nem kényszerültem mobilszervizbe, de nem is óhajtok, mert valahogy mindig sejtettem, és a fórumokból is az jön le, hogy ilyen szélhámos bandák ténykednek ott :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!