Mi a csengőhangotok? Milyen gyakran cserélitek le?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 23:22
1/16 anonim válasza:
nickelback!minden szám ami megvan volt már csengőhang és ez mind nickelback.Bár akkor cserélem le ha eszembe jut hirtelen h ezt akarom hallani minden nap és nem azt ami most van XD aztán megint így :D
2/16 anonim válasza:
Moby- Flower lassan 2 éve. 2-3 évente cserélem.
3/16 Alexandra0908 válasza:
Massive Attack - Paradise Circus
kb.fél éve ez és még nem untam meg. :)
4/16 anonim válasza:
Nem szoktam cserélgetni. Egy rock hangzású zene amit a telefonban találtam.
5/16 anonim válasza:
Trivium - Thrones Of Perdition. Olyan 2-3 havonta váltom.
6/16 anonim válasza:
soha nem cserélem, kb 5éve ugyanaz a sony ericssonos alap csengőhang :D nem szeretek jó zenéket berakni, mert úgy idegesít egy idő után, úgyhogy marad a hagyományos beépített. bár többnyire le vagyok némítva, és csak a rezgést érzem
7/16 anonim válasza:
Nayer ft. Pitbull & Mohobi - Suavemente, pár hónapja ez, változó hogy mikor cserélem,volt hogy naponta,volt hogy évekig ugyanaz volt...majd meglátjuk ez meddig marad :)
8/16 anonim válasza:
Kárpátia Csárdás gitárszóló, és Kárpátia Márciusi Pest gitárszóló :)
9/16 anonim válasza:
Jelenleg Pendulumtól a Self vs. self, de párhetente cserél
em, így mindig változik :D
10/16 anonim válasza:
Avicii- Last dance (Vocal remix)
félévente kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!