Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajvasaló elhasználódhat?...

A hajvasaló elhasználódhat? Mennyi idő után cserélitek ti le? Illetve csak akkor cserélitek le ha elromlik?

Figyelt kérdés

Itt a karácsony a nyakunkon és gondolkoztam hogy páromtól hajvasalót kérek. Nekem 4 éve van meg egy imetec belissima 230 hajvasaló amit anno 18 ezer ft-ért vettem meg. Mai napig mindennap nyúzom,hajamat nem károsítja és szeretem is,igaz hajmosás után többször is át kell húznom a hajamon hogy egyenes legyen.

De itt jön a de.

Érdemes lecserélnem? Van ennél jobb? Nanokerámiás és ion technológiás,és ahogy nézem a legtöbb hajvasaló ilyen most is.

Amit kinéztem az egy remington:

[link]

ez vagy:

[link]

vagy egy Ga-Ma hajvasaló amiről nagyon jókat hallottam. De nekem elég picinek tűnik a Ga-mának a lapjai ez igaz? Van valakinek ilyen?

Most mi legyen? Nem tudom igazából mi mást kérnék,amire szükségem van szüleim veszik meg nekem,párom meg tanácstalan.

Ékszerekre nincs szükségem egyáltalán,mobiltelefonok drágák,más elektronikus cuccra sincs szükségem. Epilátorom is 22 ezer ft-os szuper,más ötletem meg nincs mit vegyen nekem ezért gondoltam hajvasalóra.

Tehát érdemes szerintetek,és remington vagy Ga-ma?

2012. nov. 11. 21:16
 1/7 Varga Esztíí válasza:
100%

Az én hajvasalóm 6 évig volt. Remington 250 fok melegítette magát. És most pár hónapja cseréltem le.Egy tanács a Remingtonál jobb nincs..!! :)

Üdv:Eszter

2012. nov. 11. 21:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,de te is lecserélted, miért cserélted le? Nekem is ez van,hogy szeretem a hajvasalóm de te is lecserélted látod..erre vagyok igazából kíváncsi. Le kell egyáltalán cserélni,érdemes? Tanácstalan vagyok.
2012. nov. 11. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elhasznalodhatnak a keramia lapok, biztosan a tieden is erzed 4 ev nyustoles utan, hogy nem ugy simiti a hajad mint vadiuj koraban egy huzassal.

En is a Remingtont ajanlom a legjobban, bar nekem is belissimam van, de nekem is aktualis lenne a csere..:-)

2012. nov. 12. 01:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom a tieden latszik-e serulesnyom a lapokon, vagy esetleg a teflonbevonat kopik le, akkor is mar jobb lecserelni, mert a hajat is sokkal jobban roncsolja egy nem ep keramialap!
2012. nov. 12. 02:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is bellissimám van, szerintem már vagy 6 éve biztos megvan. Göndör hajam van, de így is nagyon szépen ki tudom húzni vele, anélkül, hogy 3-4 óra múlva visszaugrana. Mondjuk én nem használom minden nap, sőr, kb havonta 2 alkalomnál többször nem... Ha 4 éve minden nap használod, akkor lehet, hogy ideje lenne lecserélni, főleg, ha már elkoptak a lapok. A remingtonokat amúgy nem ismerem, de én - ha vennem kéne - megint először a bellissimáknál kezdeném a keresgélést.
2012. nov. 12. 08:49
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

Hát nézegettem de semmi sérülés nincsen a kerámián,ugyanúgy fényes meg minden,de igazad van lehet azért elhasználódhat így 4 év után..:)

végülis hajon is vannak vegyszerek úgy értem hajlakk,sampon,meg hajolaj ami beleéghet azért.

És ti a régi hajvasalót ami jól működik eladjátok vagy mit csináltok vele?

Belissima amúgy nem rukkolt elő újdonsággal,ezért gondolkozok remingtonon vagy Ga-mán mert ezekről hallottam jókat.

2012. nov. 12. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:

közben kiválasztottam melyiket szeretném,vélemény?? :)

[link]

2012. nov. 12. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!