A hajvasaló elhasználódhat? Mennyi idő után cserélitek ti le? Illetve csak akkor cserélitek le ha elromlik?
Itt a karácsony a nyakunkon és gondolkoztam hogy páromtól hajvasalót kérek. Nekem 4 éve van meg egy imetec belissima 230 hajvasaló amit anno 18 ezer ft-ért vettem meg. Mai napig mindennap nyúzom,hajamat nem károsítja és szeretem is,igaz hajmosás után többször is át kell húznom a hajamon hogy egyenes legyen.
De itt jön a de.
Érdemes lecserélnem? Van ennél jobb? Nanokerámiás és ion technológiás,és ahogy nézem a legtöbb hajvasaló ilyen most is.
Amit kinéztem az egy remington:
ez vagy:
vagy egy Ga-Ma hajvasaló amiről nagyon jókat hallottam. De nekem elég picinek tűnik a Ga-mának a lapjai ez igaz? Van valakinek ilyen?
Most mi legyen? Nem tudom igazából mi mást kérnék,amire szükségem van szüleim veszik meg nekem,párom meg tanácstalan.
Ékszerekre nincs szükségem egyáltalán,mobiltelefonok drágák,más elektronikus cuccra sincs szükségem. Epilátorom is 22 ezer ft-os szuper,más ötletem meg nincs mit vegyen nekem ezért gondoltam hajvasalóra.
Tehát érdemes szerintetek,és remington vagy Ga-ma?
Az én hajvasalóm 6 évig volt. Remington 250 fok melegítette magát. És most pár hónapja cseréltem le.Egy tanács a Remingtonál jobb nincs..!! :)
Üdv:Eszter
Igen, elhasznalodhatnak a keramia lapok, biztosan a tieden is erzed 4 ev nyustoles utan, hogy nem ugy simiti a hajad mint vadiuj koraban egy huzassal.
En is a Remingtont ajanlom a legjobban, bar nekem is belissimam van, de nekem is aktualis lenne a csere..:-)
köszönöm a válaszokat :)
Hát nézegettem de semmi sérülés nincsen a kerámián,ugyanúgy fényes meg minden,de igazad van lehet azért elhasználódhat így 4 év után..:)
végülis hajon is vannak vegyszerek úgy értem hajlakk,sampon,meg hajolaj ami beleéghet azért.
És ti a régi hajvasalót ami jól működik eladjátok vagy mit csináltok vele?
Belissima amúgy nem rukkolt elő újdonsággal,ezért gondolkozok remingtonon vagy Ga-mán mert ezekről hallottam jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!