Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják le mindig az...

Miért mondják le mindig az iphone-t illetve a többi apple terméket?

Figyelt kérdés
Magam is több apple eszköz tulajdonosa vagyok, és nem tudom megérteni, hogy egyesek akik még csak nem is próbálták miért mondják le. Én sem mondom le az androidos cuccokat, ill. Samsung, Nokia, Sony, Htc és egyéb termékeket. Vagy mindezt csupán csak az irigység váltja ki az emberekből? Minden termékben van jó és rossz dolog is, de miért kell lemondani a másikat, csak azért mert nekünk az nincs, vagy mert az épp nem tetszik?

2013. jan. 28. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ismerősöm múltkor megnézte a 4S-emet. Kb. 5 percig fogdosta, majd visszaadta, és ezt mondta: Hmm... Jó telefon ez. A képernyő is jó. Nagyon tetszik. Erre én: Akkor veszel egyet?

Ő: Nem, mert az a baj hogy Apple.

(Ismerősöm egyszerűen nem bízik az Appleben, mint rengeteg ember, olyan hogy amit egyszer kipróbáltunk, az jó, soha nem kell váltani (pl. androidrol ios-ra).

Egyébként nem is kell ez a vita hogy melyik jobb. Mindenki el tudja dönteni, és olyat vesz, ami neki jó(vagy kitaálja hogy neki az Apple túl drága, inkább vesz egy androidos telót és fikázza az Applet :) )

Van akinek mondjuk a házban a TV, a hangfal, meg minden androiddal irányítható, plussz a munkakörében is azt kell használni.

Van akinek minden Apple otthon, azzal kompatibilis, meg még munkahelyen is az kell, az azt vesz.

2013. jan. 29. 18:54
 12/17 Gugu Gabor ***** válasza:

Nekem is pont az a bajom vele hogy apple, hardveressen nincs bajom a telefonnal és igaz ami igaz hogy az ios jól optimalizált, de nekem irtózatosan zárt és ez egy idő után marha idegesítő és fusztráló tud lenni.

igaz elrontani is sokkal nehezebb :)

2013. jan. 29. 20:34
 13/17 Multigod97 ***** válasza:
33%
Androidról sokkal könnyebb átállni iOS-re, mint fordítva, mivel, ha van két Androidos telód, azok szinte teljesen függetlenek egymástól, míg az iCloud elárol mindent és összeszinkronizálja a cuccaid. Am meg a TV-s és hangfalas példa pont nem jó, mert veszel egy 20asért egy appleTV-t és akkor meg iOS-ről tudod irányítani.
2013. jan. 29. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
De mondjuk ha egy komolyabb hangfala van akkor azt nem biztos hogy szeretné csak úgy cserélgetni :).
2013. jan. 30. 18:48
 15/17 Multigod97 ***** válasza:
nem kell a hangfalat cserlni, mért kéne? :D
2013. jan. 30. 19:13
 16/17 anonim válasza:
Azért,mert irigyek,és bele akarnak kötni a másikba.
2013. febr. 3. 12:27
 17/17 anonim válasza:

Mert buták az emberek. Nem tudják mi az a preztizs. Nekem is volt androidos telóm, de több nem lesz...az iOS jobb...amúgy azért van ez, mert itthon az egyik legdrágább márka az alma, és sok ember nem a márkát nézi hanem az árat, hasonlítgatják hogy melyik a jobb, melyik tud többet...ami tök felesleges...ez az emberi kicsiességet mutatja...mindig jönnek azzal hogy mert hogy a Galaxy s3..nyílván jó telefon,és az is nyílván való, hogy a samsung az egyik legjobb fejlesztő cég...de a samsung soa nem lesz olyan előkelő márka mint az alma...amúgy meg egy átlag felhasználó soha az életben nem fogja kihasználni az S3 előnyeit mondjuk az iPh5 el szemben :)...akinek meg oylan alkalmazásoka van szüksége, az vegyen mondjuk S3at :)...annak az jobb lesz mint az iPh5...ez ugyan az mint a kocsiknál a mercedes...lehet hogy olcsóbban, vagy ugyanolyan áron kapsz egy Honda Accordot, ami kétségkívűl jó autó, de soha nem lesz mercedes...:)

(azért az S3-mal hasonlítottam össze, mert mindenki ezzel jön, és ha valamelyik Honda fan "testvéremet+ megbántottam volna a mercedeshez való hasonlításhoz, tőle elnézést kérek :) )

2013. febr. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!