Miért mondják le mindig az iphone-t illetve a többi apple terméket?
Ismerősöm múltkor megnézte a 4S-emet. Kb. 5 percig fogdosta, majd visszaadta, és ezt mondta: Hmm... Jó telefon ez. A képernyő is jó. Nagyon tetszik. Erre én: Akkor veszel egyet?
Ő: Nem, mert az a baj hogy Apple.
(Ismerősöm egyszerűen nem bízik az Appleben, mint rengeteg ember, olyan hogy amit egyszer kipróbáltunk, az jó, soha nem kell váltani (pl. androidrol ios-ra).
Egyébként nem is kell ez a vita hogy melyik jobb. Mindenki el tudja dönteni, és olyat vesz, ami neki jó(vagy kitaálja hogy neki az Apple túl drága, inkább vesz egy androidos telót és fikázza az Applet :) )
Van akinek mondjuk a házban a TV, a hangfal, meg minden androiddal irányítható, plussz a munkakörében is azt kell használni.
Van akinek minden Apple otthon, azzal kompatibilis, meg még munkahelyen is az kell, az azt vesz.
Nekem is pont az a bajom vele hogy apple, hardveressen nincs bajom a telefonnal és igaz ami igaz hogy az ios jól optimalizált, de nekem irtózatosan zárt és ez egy idő után marha idegesítő és fusztráló tud lenni.
igaz elrontani is sokkal nehezebb :)
Mert buták az emberek. Nem tudják mi az a preztizs. Nekem is volt androidos telóm, de több nem lesz...az iOS jobb...amúgy azért van ez, mert itthon az egyik legdrágább márka az alma, és sok ember nem a márkát nézi hanem az árat, hasonlítgatják hogy melyik a jobb, melyik tud többet...ami tök felesleges...ez az emberi kicsiességet mutatja...mindig jönnek azzal hogy mert hogy a Galaxy s3..nyílván jó telefon,és az is nyílván való, hogy a samsung az egyik legjobb fejlesztő cég...de a samsung soa nem lesz olyan előkelő márka mint az alma...amúgy meg egy átlag felhasználó soha az életben nem fogja kihasználni az S3 előnyeit mondjuk az iPh5 el szemben :)...akinek meg oylan alkalmazásoka van szüksége, az vegyen mondjuk S3at :)...annak az jobb lesz mint az iPh5...ez ugyan az mint a kocsiknál a mercedes...lehet hogy olcsóbban, vagy ugyanolyan áron kapsz egy Honda Accordot, ami kétségkívűl jó autó, de soha nem lesz mercedes...:)
(azért az S3-mal hasonlítottam össze, mert mindenki ezzel jön, és ha valamelyik Honda fan "testvéremet+ megbántottam volna a mercedeshez való hasonlításhoz, tőle elnézést kérek :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!