Ez most fizetős, vagy nem?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az opera minit a (nem okos) telefonomra, és azt írja ki, hogy valami rádiókapcsolat szükséges hozzá, ami
díjköteles lehet. nekem van internetem alapból, szóval elfogadhatom anélkül, hogy külön fizetnem kéne valamiért?
2013. jan. 27. 18:07
1/3 anonim válasza:
Az internet kapcsolatra érti, hogy fizetős. Azt jelzi, hogy nem ingyenes, ha netezel a minivel sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Magyarul, hiĂĄba van net a telefonomon, mĂŠg kĂźlĂśn rĂĄ kell fizetnem, hogy hasznĂĄlhassam az opera minit?
2013. jan. 27. 22:34
3/3 anonim válasza:
Sok netet használó program automatikusan figyelmezteti a felhasználót ilyenkor, mert rengeteg magasan iskolázott felhasználónak eszébe se jut, hogy mi van, ha netre megy. Ha van netcsomagod, használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!