IPhonom van! Zenéket és képeket sikerült letöltenem (nehezen) az Itunes-ról INGYEN! Viszont a játékot hogyan tudok letölteni? Már csináltam Apple ID -t is és az App store -on próbáltam de csak fizetős játékokat találok!
Wow, képeket töltöttél le itunesból? Meg zenét is ráadásul ingyen? Taníts mester! :) Tényleg érdekel, mit csináltál.
Ha megnyílik az appstore, nyomj alul a top charts nevü kis gombra. Ez kidobja a legfelkapottabb alkalmazásokat. Külön listászva az ingyenes (free) is. De használhatod fent a categories gombot is vagy alul a keresőt is.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Értem amit mondasz, de ekkor te nem az iTunesról töltöttél le bármit is, ahogy te mondtad, hanem az iTunesba töltöttél BE zenéket, ami nem egy nagy dolog azért. A CD-idet is ugyanígy kell az iTunesba berakni. Ahogy te leírtad, abból az következett, hogy az iTunesból mint áruházból töltöttél le zenét.
Attól, hogy az apple id kéri a kártyaszámod, még ugyanúgy ingyenes. A kártyaszám az id-dhez lesz kapcsolva, nem pedig az egyes vásárlásokhoz. Később simán megtetszhet egy fizetős alkalmazás is, akkor meg tudod venni majd azt is, de a kártyaszám megadása, ingyenes cucc letöltése semmilyen díjjal nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!