Miért van ilyen sok letiltott Xperia U a vaterán?
Figyelt kérdés
Ilyen telefont szeretnék venni, de kicsit furcsállom, hogy rengeteg találok.2013. jan. 26. 20:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem azért mert kevés nekik az 5,5GB tárhely, és ugyebár nem lehet bővíteni...
De amúgy a készülékkel más gond nincs
nekem is ilyenem van és nekem tökéletes, nekem elég az 5,5GB A mostani játékok simán elmennek rajta..
Szóval jó telefon főleg úgy hogy 40 ezerért vettem domino csomagban... Ennyiért jobb telefont nem lehet kapni :)
2/4 A kérdező kommentje:
De én arról beszélek, hogy sok a letiltott, ráadásul az összes Vodafoneos.
2013. jan. 26. 20:29
3/4 Viktor008 válasza:
Azért sok a letiltott,mert rengeteg ember átvágnak!! mint pl engem is! pedig én mobilostól vettem,vadi újan! én bontottam ki! csak mint kiderült előfizetésre+részletre lett kihozva és mivel a részletei nem lettek fizetve így a szolgáltató IMEI alapján letiltotta! egy jótanács!!! ne vegyél se használtan se mobilostól!! a Vaterán is amik vannak 35-ezrekért mind előfizetéses!! ha nem fizetik a számlát vagy a telefon részleteit letiltják IMEI alapján és semmit nem tudsz tenni!
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ez lett veled, de köszönöm a jó tanácsot. Azóta már kiderült, mást fogok venni kézi számítógépnek.
2013. febr. 13. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!