Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE blade3-mam van. és ma...

ZTE blade3-mam van. és ma véletlen beleejtettem a vizbe. Menyibe fog kerülni javítás?

Figyelt kérdés
Amikor kievettem még müködött...utána pár percel már nem.és nedves volt az egész mikor levettük a hátulját.azt mondták szárítsam....hagyam megszáradni....
2013. jan. 25. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ne viccelj :DD Senkinek soha nem ajánlok olyan sz....-t

- rossz a kamerája

- rossz a kijelzője

- 800 mhz-es proci már elavult.

A mostanani legjobb ár-érték arányban lévő telefon egyértelműen az alcatel one touch 995.

nekem is ilyen van.

összehasonlítva: a belső tárhelye az alcatelnek kisebb, a procija viszont nagyobb (1,4 ghz). a többi ugyan az. :)

Egyébként 30-40.000 ért már kapsz is ilyet.

1 tipp:

Ne telenorosat vegyél! lebutítják őket, hogy lejjebb menjen az áruk. De könnyen kiszűrheted őket: nincs az előlapon az ALCATEL felirat, illetve a hátlapon lévő one touch szöveget egy telenoros váltja fel. :)

2013. jan. 25. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem viccelek 66-os, mert hiába 800 MHz a CPU, ARMv7-es utasításkészlettel dolgozik, és az Adreno 200-as GPU is egy enhanced változat.

És miért lenne ez elavult, mikor 2011Q4-es a SOC kiadásának ideje?

Gondolkozz, mielőtt mondasz valami "hú, de nagyon" okosat...

És mivel a tiponak 3,2"-es kijelzőn kell meghajtania egy fele akkora felbontású panelt, így messzemenően elég a hardveres teljesítménye, és ne adj isten még optimalizáltabb is a OS, mint az OT995 esetén.

Persze nem rossz az OT995 sem, csak épp a Tiporól sikerült valami marha okosat beköpnöd ide.

2013. jan. 25. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg akkor sem kéne elájulni csak azért mert galaxy. és szerintem nem is kéne erre ráfizetnünk. komolyan 278 memória?? hagyjuk....

Az armv7 pedig ugyan úgy benne van az alcatelben, illetve nem 200, hanem 205-ös Andreno.

És van olyan ismerősöm akinek ilyenje van. Mármint a galaxyról beszélek és egyátalán nincs vele megelégedve.

+ nem egy helyen olvastam, hogy ilyen meg ilyen problémái vannak meg össze vissza csinál mindent.

Eynni erővel te is utánanézhetnél az adatoknak...

2013. jan. 25. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te az ACE-ről beszéltél, és nem a Tipo-ról.Az úgy más, sry...
2013. jan. 25. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
nb :DD
2013. jan. 25. 19:10
 16/17 A kérdező kommentje:
ugy néz ki bekapcsol....csak nem tudom beirni a pinkodomat...rosz az képernyője...ennek kb mennyi lesz a javítása?
2013. jan. 27. 18:15
 17/17 anonim ***** válasza:

1.Ha a régi aksiddal használod, akkor nem sokáig fog működni.

2.Ha ki is száradt sikeresen, és ha a kijelző elszállt, akkor nagy valószínűséggel az alaplapot is érte víz, ami elkezdte megenni a fém részeket, meg a vezető réteget.

Idő kérdése csak, hogy egyszer már bekapcsolni sem fog szvsz.

Nem ijesztgetni akarlak ezzel, de a beázott telóknál sosem tudni, hogy meddig működnek még viszonylag normálisan.Hetekig, hónapokig, senki nem tudja megmondani előre, mert szétszerelés nélkül senki nem lát bele, hogy pontosan hol, mi és mennyire károsodott.

Egy kijelző csere meg ha a digitizerrel(az üvegpanel, amit tapizol) is gáz van, 15-20 kb. cserével.

2013. jan. 28. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!