Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az Android...

Mi a véleményetek az Android OS v1,6 ról?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok nagyon otthon az android fajtákban és készüléket szeretnék vásárolni, amit pedig kinéztem ilyen operációs rendszer van.

2013. jan. 24. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azt már felejtsd el. 2.3, de inkább 4.0 alatt szerintem ma már nem érdemes nézelődni.
2013. jan. 24. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
hát...mivel már 4.2-nél járunk, eléggé elavult. ez még a második verzió csak...
2013. jan. 24. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Felejts el minden olyan készüléket amin 2.3-nál régebbi van.
2013. jan. 24. 14:12
 4/6 A kérdező kommentje:
és minden telefonra meglehet oldani a feltelepítést? mert néztem videókat youtube-on. Meg ha használható is meglassítja a telefont? egyébként xperia x10-ről van szó, nem a miniről!
2013. jan. 24. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
arra lehet 2.3, de nemigazán jó. nekem volt amúgy 2x is, szerettem meg minden, de ez másfél éve volt, ma már nem akarnék. meg mivel ez volt az se első androidos telója, nagyon kiforratlan még. pl fényképezés közben nem lehet villanósra állítani a fotófényt, csak folyamatosan világít. nekem akku problémáim voltak a másodikkal, túlmelegedett és újraindulgatott.
2013. jan. 24. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2013. febr. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!