Melyik okos telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
20-50ezer forint között
19L
2013. jan. 22. 21:55
11/27 anonim válasza:
A Lumia 610 egy rakás fos, 25 ezret sem ér.
12/27 Otek válasza:
Miért? Most már érdekelne, miért gondolod, hogy ennyire rossz, használtál már ilyet és volt rossz tapasztalat?
14/27 anonim válasza:
Most gyerekek! Ne szórakozzatok az OT-995-tel! Oké, hogy jó telefon, de 35-40000-nél nem ér többet, mert 45000-ért már ott van az xperia u, és az minden téren veri, és még ott van a márka is. Azért nem mindegy, hogy sony-val, vagy alcatel-lel rohangálsz. Szóval xperia u. Az alcatel is jó, de az xperia u jobb.
15/27 anonim válasza:
ja. az igaz, egyébként, hogy a sony az "alsó-közép"kategóriában ár/érték arányban simán veri a többi gyártó azonos , vagy hasonló értékű készülékeit.
16/27 anonim válasza:
@Otek:
Teszteltem, többször is. Mint minden más itthon kapható telefont is az elmúlt 2 évben.
17/27 anonim válasza:
Azért OT-995, mert 4,3'' LCD, 1,4 proci, 512 DDR2 ram, és veri a hasonló paraméterekkel megjelent telókat.
Hogy miért? Talán optimalizálás.
Öcsém Galaxy S plus-sza csigalassú az én Alcatelemhez képest, fagyogat, naponta 1x újra kell indítani, mert belassul és kisebb a kijelzője.
Ja, meg sokkal drágáb volt.
Ennél jobb vásárt még telefonnal nem csináltam, és ahogy azóta elnézem az ár-érték arányokat, nem is fogok.
18/27 anonim válasza:
Ja, ez már egy évvel ezelőtt volt.
19/27 anonim válasza:
és 1 éve volt már xperia u ? :D ja bocs nem mert tavasz végén-nyár elején jött. ja meg ne mondd, hogy az alcatel lealázza teljesítményben pláne a U-t(mondjuk nem mondtad ki, de kb minden más telót leíró-piszkáló szöveget fogalmaztál)
20/27 anonim válasza:
Én nem mondom, hogy nincs az Alcinál jobb, de tény, hogy én nagyon elégedett vagyok vele. Igaz, 60-ért biztosan nem venném meg. Azért választottam, mert előfizetést kötöttem a T-nél, és így 36e-ért megkaptam az OT 995-öt, ennyit nagyon megért. Korábban középkategóriás Samsungjaim voltak, azokkal folyton szívtam, ezzel nincs problémám. A Sony U is tetszett, amikor próbáltam, bár nekem kicsit kicsi :) De én is mindenképpen az U-t ajánlanám. Esetleg ha kicsit többet szánsz rá, akkor a HTC desire X-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!