Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 610 ről vélemények...

Nokia lumia 610 ről vélemények? Milyen telefon?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak. Nokiás voltam mindig, váltottam tavaly Sony ericsson x8 ra, de kiábrándító néha...:/

Tetszik a lumia, mondjuk a menüje kicsit furcsa az androidos menü után...

Alkalmazások terén ez a windows phone rendszer mennyire felhasználóbarát?

Sajnos az árfekvés miatt a nokia 800 szóba sem jöhet.

éspersze a galaxy s 3 mini sem...:/

gyorsaság, meg lefagyás, szaggatás, mennyire van jelen?

Akinek van iylen teloja, vagy használt iylet, megköszönném a véleményét.

2013. jan. 22. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát a 256MB ram egy picit kevés szerintem,pláne a jövőre nézve,egyre kevesebb alkalmazás lesz jó.Persze alapnak rendben van,a WP-t a kis 610 is simán futtatja.Szerintem jobb választás a 710(512MB ram),nem is drágább sokkal,sőt.Csak szolgáltatónál már nem lehet kapni.Elfogyott. [link]

Pl.,egy ajánlat.

[link] Ez meg egy régi teszt.

2013. jan. 22. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
csábító a 710 es is :) köszii :)
2013. jan. 22. 16:29
 3/5 Otek ***** válasza:
Jó a 610-es is, jó döntés a Nokia. Nekem van ilyen 1 hónapja, a tapasztalat jó: nem fagy le, nem szaggat. Facebook, és hasonlók tökéletesen futnak rajta. Van néhány app (játékok), melyekhez kevés a 256Mb ram. E-mailezni, netezni lehet vele, és az ára is kedvező. És a Nokia ad ingyenes GPS navigációt minden okostelefonjához, amely szintén nagyon jó érv, hogy Nokiát válassz.
2013. jan. 23. 12:46
 4/5 meszike91 ***** válasza:

A wp7 még távolról sem tökéletes és kevés a RAM-ja.

Ha mindenképpen olcsó windowsos nokia kéne akkor inkább a lumia 710: [link]

2013. jan. 24. 14:52
 5/5 anonim válasza:
Nekem 1-2 hónapja van meg, elégedett vagyok vele, talán annyi, a piactéren elég sok alkalmazás fizetős. Ez idő alatt egyszer nem fagyott be, és nem szaggat.
2013. jan. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!