Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó a Nokia lumia 800?

Szerintetek jó a Nokia lumia 800?

Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni és nekem szimpatikus szerintetek érdemes megvenni?

2013. jan. 18. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Egyedül a kamerája jó, minden más kuka. A kijelzője nagyon ronda, az üvege normál használat mellett is szinte mindenkinek szilánkosra törik (olyan feszültség van benne), a sebessége is távol áll attól, amit a WP-s legendákban hallasz. Újonnan max 45 ezret ér.

Ha normális vindózos telefon kell, HTC 8S-t vegyél.

2013. jan. 18. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
A sebessége nem áll távol semmitől!Egy 4 magos androidot simán aláz!Hidd el igy van.Csak egy baj van vele,hogy sok a hiányossága a rendszernek és kompromisszumokat kell kötni vele.Nekem ilyen telóm van és nekem amire kell teljesen jó!Az biztos,hogy a gyors rendszer mindenért kárpótól,legalább is engem!
2013. jan. 18. 15:46
 3/7 anonim válasza:

Nem. Egyedül a kamerája jó, minden más kuka. A kijelzője nagyon ronda, az üvege normál használat mellett is szinte mindenkinek szilánkosra törik (olyan feszültség van benne), a sebessége is távol áll attól, amit a WP-s legendákban hallasz. Újonnan max 45 ezret ér.

Ez baromság. Bár nekem 710 esem van(fél éve) nem tört össze, pedig ez még sz*rabb mint a 800.Sebessége távol áll? Androidot simán oda vágja. Életedbe nem fogtál még nokia lumiát.

Kedves kérdező, szerintem nagyon jó telefon(710esből ítélve), és hamarosan itt a 7.8as frissítés, bár én, ha most vennék telefont akkor wp8ast választanék.Lumia 620? WP8-as. HTC is jó, de a nokiába van offline gps, ami jó.Én várnék a 620asra.

2013. jan. 18. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Tévedésben élsz, a 710 jobb, mint a 800, hiába pozícionálták alá. Az elmúlt 2 évben minden nálunk kapható telefont teszteltem, nem beszélek a levegőbe. Te viszont jóval kevésbé tűnsz hitelesnek az agresszív Nokia-védelmezéseddel. Főleg úgy, hogy még csak fél éve van meg a telefonod.

A 620-ra lehet, hogy valóban megéri várni (ha nem amoled kijelzővel szerelik), de biztos lehetsz benne, hogy nem lesz jobb, mint a 8S.

A Nokia navijára visszatérve, ez olyan, mint az ájfón 4S-nél a Siri. Mindenki arra verte, közben meg semmi haszna nincs.

2013. jan. 18. 16:58
 5/7 anonim válasza:

2. vagyok

Nekem akkor is megváltás volt a 710 egy androidos telefon után. Sokszor mérgemben már kiakartam dobni (Lg optimus gt540) mert folyton megfagyott nem indult el, 5percenként lemerült(szó szerint 5percenként), tehát nekem ez még mindig egy HATALMAS fejlődés.Bár 800 ast még nem fogtam kézbe(de lehet).Semmi rossz indulat, de miért lenne jobb a 710 mint a 800? Bocs, ha rengeteg hülyeséget írok, csak nekem ez jön le a telefonomból.

2013. jan. 18. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:

A hardver ugyanaz, a kijelzője sokkal jobb (nem amoled), és a kialakítása is jobb. A 800 üvege a lekerekítettsége miatt törik el, túl nagy benne a feszültség.

A GT540 után elhiszem, hogy megváltás volt, de azután bármi az lett volna, hidd el. Már újkorában is nagyon rossznak számított. Akkoriban nekem Bladem volt, még amellett is borzalmas volt.

2013. jan. 18. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves szakértő, Te meg egy olyan HTC-t ajánlgatsz amelyik tesztekből ítélve nagy hiányosságokkal rendelkezik.
2013. jan. 20. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!