Lesz valami baja az okostelónak az egész napos hidegben (síelés) való használat miatt?
Figyelt kérdés
Szeretném a kabátomba rakni a samsung galaxy s2-m hogy csináljak képeket sielés közben, de attól félek, hogy a tartós hidegben való használat miatt valami baja lesz, bepárásodik vagy nem tudom. Szerintetek ?2013. jan. 21. 17:25
1/3 anonim válasza:
nem lesz semmi baja , maximum befagy a vakuja de ez hamar elmúlik ha visszarakod melegebb helyre de gondolom nem sötétbe akarsz fényképezni. Amig lenem ejted nemlesz baja :D
2/3 anonim válasza:
A testhőmérsékleted és a kabát ad neki egy kis meleget, szóval nem kell félni. Maximum tedd be egy zokniba, vagy valamibe. :)
3/3 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Én ausztriában a felvonóból ki ejtettem és csak 2-3 óra mulva találtam meg a pálya közepén és nem lett semmi baja egy kicsit meg fagyott de 1 óra a melegen és
már semmi baja nem volt. Még mindig ezt a telot használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!