Az okostelefon-használat generál többletköltségeket?
Nekem nincs okostelefonom, mert SMS-t írni és beszélni tudok a 6 éves Nokiámmal is. Ráadásul félek/félnék attól, hogy állítólag már mobilvírusok is léteznek, amik bluetooth-on vagy mittudomén hogyan terjednek. Minél őskövületebb egy technika, a moder világ rákfenéi annál kevésbé találnak rajta fogást. (Mint a veteránautókben sem kell kiütni a fed. computert :))
A kérdésem az, hogy akik pl rendszeresen facebookoznak, emaileznek a telefonjukkal, meg nem tudom még miben "OKOS"-abb az okostelefon a nem okosnál, azok havonta szépen perkálnak is többet, mint az átlagfelhasználó?
Pl látom az iPhone divatot. Az generál többletkiadást?
Havonta max a mobilnetért perkálunk vagy aki részletre vette.
Miben jobb? SOKKAL több alkalmazás van rá de ez csak egy példa
Szerinted ingyen van a net?
Amúgy meg nekem egy 1500 Ft-os Like díjcsomagom van a T-mobile-nál. Korlátlan az internet és lebeszélhető a havidíj viszont ugye a net kicsit lassú de teljesen jó facebook-ra vagy olvasni.
Ezért. Amúgy egy okostelefonoknak nem csak az iPhone és egyéb csúcskategóriás társait nevezzük. Mobilra ugyanúgy van vírusirtó, de ha ésszel netezel, töltögestz, akkor nem szedsz össze semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!