Sony Xperia U? Vélemények? Esetleg más, ebben az árkategóriában lévő, jobb okostelefon?
Ezt a telefont néztem ki, nekem nagyon tetszik, de kíváncsi vagyok a tapasztaltabbak véleményére is. Nagyon zavaró a fénycsík? A menü stílusát át lehet állítani? Milyen egyedi beállítások lehetségesek rajta?
Egyéb előny-hátrány?
Esetleg szívesen fogadok ajánlatok más mobilokról, maximum 50.000Ft értékben, de az tényleg maximum! (Xperia Ray nem érdekel, nem nagyon fogott meg)
Köszi a válaszokat. :)
5 hónapja használom az U-t, sokat használom uh. naponta töltöm. Nincs hátránya, gyors, szép telefon, ICSt is jól viszi. Az 5,5GB memória meg nekem bőven elég. Nem zavar már a csík, de az egy programmal korlátozható. /nem kapcsolható ki teljesen/
Persze lehet a Playről más kezelőfelületeket letölteni. Több téma is vqn rajta. Nekem
hátrány volt hogy olyan anyagból van a hátlap h nem
tapad a touchpadomhoz. Úgy szabod személyre ahogy akarod. De ez utóbbi egyébként minden okostelefonról elmondható.
Kedves 2.!
Épp most néztem a ZTE Grand X in-t is, nekem valahogy az U jobban tetszik, ráadásul a mostani telómon 4GB tárhely van és bőven elvagyok vele. :) Köszönöm a válaszodat! :)
Kedves 3.!
Neked is köszi a választ, ehhez egyéb hozzáfűznivalóm nincsen. :D Én a személyre szabás alatt ugye a menüre gondoltam, mármint nekem ami az alap az elég komolynak tűnik, ezért gondoltam, hogy megkérdezem. :)
További kommentek is jöhetnek még! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!