Nokia Lumia 800 szinkronizálása Facebookal. Miért nem megy?
Ugye, a WinPhone 7.5 oprendszeres Nokia Lumia 800 teljesen szinkronizálható a Facebookkal. Nekem még sem működik, legalább is az üzenetek része, mert a kapcsolatoknál frissít mindent.
Az üzeneteknél nem kapom meg ha valaki ír Facebookon, illetve azt sem kapják meg ha én írok. S azt írja hogy 'Nem indítható el a csevegés'. WiFi zónában sem és mobilnet mellett sem megy.
A Facebook Appnál pedig nem jelenik meg az értesítés, pedig be van állítva push funkcióra.
Valaki tudna segíteni? Elég frusztráló a dolog...
A takarékos üzemmód miatti akksispórolás kavar be...
Szerző: imokli » 2013.12.24. 16:46
ITT A MEGOLDÁS!
A megoldásra az angol Microsoftos oldalon találtam. Iszonyatos hülyeség de működik!
1: Offlinba teszed a Chatet
2: Beállításokba bekapcsolod a takarékos üzemmódot (ha be volt hagyd úgy) utána speciális (most jön a varázsolás ami szerintem tök fölös de így írták) a legutolsóra rákatt aztán a középsőre és végül a legfelsőre. Aztán kilépsz ebből és kikapcsolod a takarékos üzemmódot.
3: Visszamész a Chatbe és Onlinra állítod és ta-daaaa :) remélem nektek is működni fog.
ha lenne takarékosságnál olyan opció hogy speciális én ki is próbálnám
kár hogy nincs erre értelmes megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!