Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 800 szinkronizálás...

Nokia Lumia 800 szinkronizálása Facebookal. Miért nem megy?

Figyelt kérdés

Ugye, a WinPhone 7.5 oprendszeres Nokia Lumia 800 teljesen szinkronizálható a Facebookkal. Nekem még sem működik, legalább is az üzenetek része, mert a kapcsolatoknál frissít mindent.

Az üzeneteknél nem kapom meg ha valaki ír Facebookon, illetve azt sem kapják meg ha én írok. S azt írja hogy 'Nem indítható el a csevegés'. WiFi zónában sem és mobilnet mellett sem megy.

A Facebook Appnál pedig nem jelenik meg az értesítés, pedig be van állítva push funkcióra.

Valaki tudna segíteni? Elég frusztráló a dolog...

2013. jan. 21. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én csempe-bejelentkezés-elérhető állapot.Működnie kell!
2013. jan. 21. 16:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Üzenetek,pontozott vonal,Beállítások,Face alapú csevegés BE.Ez rendben van?
2013. jan. 21. 17:22
 3/13 A kérdező kommentje:

A Face alapú csevegés be van kapcsolva, valamint az Én csempén is elérhetőre vagyok állítva. Ennek ellenére sem működik.

Valamint most nézem, a naptárba sem teszi be a face-eseményeket.

a WindowsLiveval lehet valami? Pedig rendesen szinkronizáltam.

2013. jan. 21. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:

kapcsolatok csempe/.../beállítások, görgess le, és szinkronizáld a facebook fiókodat újra. Nekem faszán működik kezdetek óta.

Aztán üzenetek csempe/ emberk ikon/elérhető. Így működnie kell a facebooknak. Ha nem megy akkor töröld le a fiókod, és állítsd be újra.

2013. jan. 21. 19:33
 5/13 A kérdező kommentje:

19:33

Köszi, már ezeket is próbáltam.

Úgyhogy marad a Nokia Care.

2013. jan. 21. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:

nekem is ugyanez a bajom ...

Annyi kullel h nekem neha megjonnek az uzenetek..

En sem sejtem h mit lehet neki csinalni

7.8-tol varom a valaszt..

2013. jan. 24. 14:32
 7/13 T.kennel válasza:

Szia!

Nem vagy egyedül. Nekem is ez a gondom.Én már azt is probáltam hogy másil w.live fiók másik face....szintén maradt a probléma. Több windows os fórumon feltettem a kérdést de nem válaszoltak....Amit megtudam hogy bizonyos szériák wp 7 nél hibásak. Nem szinkronizálódik.Vannak esetek mikor bejönnek a kapcsolatok...ez ritka. pár percig.....Nekem is ajánlották ellenőrizzem jól állitottam e be.Ennyi jött segitség..Sajnos a 7.8 al jött ez a gond a frissités ellenére. Csempe nem fagy le de most meg néhányan nem csetelünk.Az a gond hogy a chat alkalmazások is a szinkronizációra épül.Tehát azok letöltése sem hoz eredményt.Bizonyos időben gyártott nokiák küszködnek ezzel a hibával Kérdés akarnak e még a wp 7 el valamit fejleszteni és javitani....üdv.

2013. máj. 18. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy egyes szériák a Nokiánál hibásak. Igen a wifivel és az aksival a 800 és a 710 megjelenése idején voltak gondok, de orvosolták. Nekem az első szériás a 710-em, és a wifivel nekem is gondjaim akadtak, de a telefon vásárlását követően 1,5 hét, és elmúlt egy frissítéssel.

Azóta működik minden hozzárendelt fiókom, sőt, sokan panaszkodnak, hogy a GMail se megy. Nekem az is pöpecül megy.

Javaslom a telefon visszaállítását. Az sok problémára gyógyír. De előtte egy szinkronizálást ne felejts, mert elveszik minden róla.

2013. máj. 18. 15:41
 9/13 T.kennel válasza:

Szia

Nem akarlak megbántani.Tisztán látszik mélségében nem ismered a nokiát.Másik wlive azonosítóhoz alapba kell állítani. Ha olvastad amit írtam ott figyel miket csináltam.7.8 tól tudsz ùjabbat???? :).Zune? Mond valamit? Köszönöm hogy reagáltál de nem lettem előrébb veled.Kérem olyanok kommentjét akik tapasztaltak ilyet és ismerik a megoldást."nekem jól működik" közlések nem igazán visznek előrébb. Köszönöm.

2013. máj. 18. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:

nekem az tetszik hogy a 7.5-el semmi bajom nem volt...nekem nem volt csempefagyás, megjöttek az üzenetek, müködött a face alapú csevegés és minden szinkronizálódott rendesen...

a face üzenetek néha késtek és ezt akkor még rettentő idegesítőnek találtam és a 7.8-tól vártam a választ..aztán jöt a frissítés azóta nem működik egyáltalán a face csevegés...

fórumokon semmi éretelmes dolgot nem lehet olvasni

és ma bementem a t-mobileba hogy leadjam szervizbe..ezt találtam ki végleges megoldásnak...erre a haver közli hogy ő csak szervizes nem ért a facebookhoz....

csak a gyártónak tudja visszaküldeni ami 1 hónap és egy darab 3410-est tud adni cseretelefonnak de azt sem adja ide mert ugy sem jó bele a sim kártyám...na ilyenkor mi a megoldás????

2013. jún. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!