Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3GS-t frissítettem 6....

Iphone 3GS-t frissítettem 6. 0.1-re, de bal felső sarokba azt írja "nincs szolgáltatás" mi a teendő?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 23:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szóval a megcsinálás nem különbözik, csak gép nélkül is be tudod kapcsolni, ha régi iBoot-os. Ezért untethered. Az untethered azt jelenti, hogy nem összekötött. Ha új iBoot-os a kicsikéd, akkor ne hagyd lemerülni, mert nem fog csak úgy visszakapcsolni, hanem gépre kell kötnöd, és azzal az iBooty nevű szarral tudod csak visszakapcsolni. Tehát tethered, vagyis összekötött.

Ha a sorozatszámának az első 6 számjegyét (nem az IMEI, hanem a serial number) beírod ide, megmondom neked, hogy régi, vagy új iBoot-os e a kicsikéd

2013. jan. 21. 17:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Na szóval próbáltam [link] ezen a linken követni, de a 8.pontnál megszakadt csak fekete képernyő nem lehetett kilépni dfu módbol.. igy csak simán az itunesel rá raktam a legujabb-at és bejött a szürke iphone kezdő lap ahol kérte az nyelvet, országot, majd wifihez lehetett csatlakozni ahol azt írta hogy ideglenesen nem lehet aktiválni mondták hogy már nem próbálkozzak vele mert úgy már nem lehet.. http://www.youtube.com/watch?v=FEBSMuyUQjA igy ezzel a videóval aktiváltam, de nincs szolgáltatás a bal sarokba írja , de így legalább bejön tudok rajta játszani stb.. és így megtudom nézni a sorozatszámot ami :8301692P3NP IMEI 01 216200 372574 8 szóval mit csináljak hogy legyen szolgáltatás?? légy szíves ha van egy kis időd írd már le részletesen pontokra osztva hogy mit csináljak egymás után! hálás lennék nagyon, mert már 2 napja "szarakodok" vele...
2013. jan. 21. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem csak aktivalni kell,hanem fuggetleniteni . Biztos vagyok benne,hogy a menuben nincs mobilhalozatok menupont,viszont a 6.x verziokon nem fog elfutni az ultrasn0w ,igy ha igazam van ,akkor csakis a 4.1-es fw lesz a megoldas,amit pwned dfu modebol vissza tudsz tenni ,aztan rednsow aktivalas,cydia ,ipad bb upgrade majd unltrasn0w . Redsnow megint es bb downgrade ,igy lesz egy hasznalhato telefonod ios 4.1-el es 5.13- as bb-del
2013. jan. 21. 18:37
 14/17 A kérdező kommentje:
azért nem lehet mert új boot-os?
2013. jan. 21. 18:47
 15/17 A kérdező kommentje:
na rátudtam rakni a 4.1-et, de ezen alig fut valami alkalmazás.. Az 5.1 rá lehet rakni?? és ha igen hogy?
2013. jan. 21. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet ratenni mast . Viszont ha az appsync-et felpakolod,akkor tudsz ra telepiteni megfelelo alkalmazasokat (a viber,skype es egyeb 4.3-at igenylo alkalmazasokra is van alternativa)
2013. jan. 21. 21:10
 17/17 A kérdező kommentje:
és azt hogy tudom rárakni? (bocsánat, de nagyon kezdő vagyok)
2013. jan. 21. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!